Magic Mountain Hotel-en fantastisk oplevelse

Senest har det sneet meget og nyhederne er ikke så gode. Det er blevet meddelt, at graderne vil gå meget under nul, så vi vil helt sikkert være frysende. Det er stadig vinter, så vi bør ikke bekymre os, og de, der elsker denne sæson, især i bjergene, vil være meget glade. Det er masser af sne, så det er meget rart at gå på ski eller stå på skøjteløb. Bjergene er vidunderlige, så alt hvad du behøver er lidt fritid og et godt humør til at udøve alle disse sportsgrene eller drage fordel af disse skønheder.

Hvis vi allerede havde nævnt dem, der elsker bjerge, ville det spektakulære Magic Mountain Hotel virkelig have interesseret dem. Det er beliggende inden for Huilo Huilo Private Natural Reserve, Chile. Det er en fantastisk arkitektur, der gør det til at ligne en ægte vulkan på ydersiden, og vandfaldet, som kaskader ned ad vinduerne og klippevægge, skaber en vidunderlig attraktion for enhver besøgende. Dette specielle design gør dig til at tænke på et eventyrhus og et magisk land, hvor du er kommet.

MoreINSPIRATION
  • Luksus Mountain Hotel I Himalaya
  • Et smukt bjerghotel bliver et med landskabet
  • Rustik Mountain Retreat

Inde i Magic Mountain Hotel charmerer de naturlige dekorationer dig med deres enkelhed og skønhed. De træ og sten spirede trapper, trævægge og møbler skaber en flot og varm indretning, der minder dig om de træ træhuse fra din barndom.

De, der gerne vil slappe af og nyde de naturlige skønheder udenfor, kan prøve badebade, der er lavet af træstammerne, der ligger i skoven. Magisk bjerghotel er et sted hvor eventyrets ånd, naturens skønhed og afslapning er de vigtigste ingredienser til en fantastisk og fornøjelig oplevelse, som du kan leve. {fundet på huilohuilo}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar