Storslået privat ejendom i Beverly Hills

Denne vidunderlige ejendom er beliggende på Oak Pass Road i Beverly Hills. Som de fleste egenskaber fra dette område er det luksuriøst og virkelig spektakulært. Det er en fantastisk privat og gated ejendom med masser af imponerende funktioner. Ejendommen er en bemærkelsesværdig ferie, et unikt stykke af himlen. Siddende på et sted på næsten 2 hektar, har ejendommen flotte indendørs og udendørs områder.

Boligen er imponerende på mere end et niveau. Det har rummelige værelser og en meget smuk interiørindretning. Værelserne og fyldt med naturligt lys kommer gennem de store vinduer, de har højt til loftet og interiøret er en kombination af moderne og traditionelle. Føreren suite er særlig stor, og det har også adskilt hans og hendes badeværelser. Boligen har også fire ekstra soveværelses suiter beliggende i hovedvolumenet.

MoreINSPIRATION
  • Teatralske ejendom i Sydafrika til salg
  • Vintage engelsk land ejendom i Hollywood Hills
  • 4-værelses moderne bolig i Beverly Hills

Der er også et separat pensionat, der indeholder to soveværelser med tilstødende badeværelser. Desuden har boligen et topmoderne kokkens køkken med de nyeste apparater, et formelt spiseplads og en smuk stue designet til underholdning, men også til afslapning. Stuen har panoramaudsigt over canyonen. Så er der også et fantastisk teater / screening værelse med et 35mm digitalt projektionssystem. På samme ejendom er der også et fritliggende to-etagers professionelt gym, der endda har en boksring. De udendørs områder omfatter basketball-, tennis- og racketballbaner samt en fantastisk vandfaldspool.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar