Majestætisk lejlighed i Lissabon Suits En kosmopolitisk livsstil

Hvert indretning, hvad enten det er et hus, en lejlighed, et kontor eller et offentligt rum, skal passe til brugernes behov. Du kan som regel dømme en person ved den indvendige indretning, de er valgt til deres hjem eller ved de ting, de holder på deres skrivebord. Denne lejlighed var naturligvis designet til en med en kosmopolitisk livsstil af Cristina Jorge de Carvalho.

Du kan fortælle af de mange smukke funktioner og den utrolige opmærksomhed på detaljer, som den måde, som lyset og skyggerne kommunikerer i dette fantastiske soveværelse.

Der er en eklektisk stil i hele. Elementer vedrørende forskellige stilarter og påvirkninger mødes i en harmonisk og forskelligartet indretning. Det spejlede sofabord, de frodige gardiner, træet, de er alle vidunderligt afbalancerede.

Denne træpartition med krydsede bjælker er et ret uventet element, men samtidig synes det at passe ind i naturen.

Der er mange unikke tilbehør og accentfunktioner i hele lejligheden. Dette moderne vedhæng hængende over spisebordet er en af ​​dem.

MoreINSPIRATION
  • Stilfuld hjørne lejlighed med en lys interiør indretning
  • Hvordan man laver en lejlighed, der passer til din professionelle livsstil
  • Hyggelig hjørne lejlighed med tre balkoner

Vi nyder også den måde, hvorpå spisestueene har en anden stil hver. Deres former, design, farve og tekstur afviger endnu sammen, de ligner et sæt.

Der er flere kontaktpunkter i rummet, og det er svært at bestemme dem alle. Jeg tror det afhænger af hvordan hver person ser på rummet og hvad de anser for usædvanlige. For os er det alle disse skulpturelle og noget overdådige træk, der imponerer mest.

Du kan se her en lang række tilbehør, som kombineres er svære at overse. Selvom de kan forekomme som overdådige eller udsmykkede, placeres de i en afslappet indstilling.

Lejligheden har et stort walk-in closet, smukt organiseret og compartmentalized.

Intet værelse kan beskrives som almindeligt i denne sag. Køkkenet har denne iøjnefaldende lysekrone, som gør dig overset, at rummet faktisk er meget lille.

Badeværelset er heller ikke nogen undtagelse. Det kan imponere med sin størrelse, men det er helt sikkert et smukt rum.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar