Majestic Home In Jakarta Viser en Original Arkitektur

Tan Residence blev designet af Chrystalline Artchitect og er beliggende i Jakarta, Indonesien. De vigtigste mål ved udviklingen af ​​projektet var at sikre en stor mængde naturligt lys og god luftcirkulation i hele boligen. Der er mange elementer, der bidrog til disse to store mål, som blev klogt opnået. Ifølge arkitekterne åbner huset sig i ryggen mod en stor have, der sikrer forfriskninger og privatliv, som ejeren har brug for. Her handler det mere om den indre struktur af projektet fra arkitekterne: "Den vertikale cirkulation mod husets øverste niveau er i form af en cantilever trappe med rammeløse glasskinner, som er placeret lige ved siden af ​​stuen. Dette skaber en følelse af enhed inden for hovedrummet og det øverste niveau. I øverste etage er der placeret en forbindelsesbro mellem soveværelset, børns soveværelse og studielokale. Denne bro på tværs lige i midten af ​​hulrummet, derfor kunne ejerens aktiviteter ses i stuen, spisestuen, stuen eller soveværelset. "- via Arch Daily

første salplan

anden etage plan

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar