Lav en god første indtryk med smykker-ligesom dørhåndtag og knopper

Første indtryk er den byggesten du kan bruge til at oprette en inspirerende verden af ​​skønhed omkring dig. Når nogen først besøger dit hjem, ser de hoveddøren. Og dørhåndtaget som de kommer nærmere. Forestil dig et dørhåndtag så smukt, det ville straks modtage beundring af dine gæster. Disse fantastiske håndlavede dørhåndtag og dørhåndtag blev omhyggeligt udarbejdet af Haute Déco, et London-baseret firma med speciale i luksus moderne dørhåndtag. De vil give "WOW" -faktoren til en detalje, der normalt glemmes. Hver dør du har, har et håndtag af en slags, og du interagerer med det gennem syne og berøring.

Signaturopsamlingen af ​​Haute Décos moderne dørhåndtag er håndlavet af britiske håndværkere i Storbritannien og undersøger et luksuriøst dørhåndtag design med en særpræg stil. Design og fremstilling af høj kvalitet dørhåndtag, forestillede virksomheden deres Signature Collection som omfatter koordinerede dørhåndtag, håndtag, kabinetknopper og centerknapper. Fås i mange metalfarver - poleret til spejleffekt eller satin til blød glød - disse dyrebare håndtag er blevet set i opskalere London-boliger samt lystbåde i tilpassede versioner, der inspirerer.

Den fantastiske Signatur Collection "indikerer Haute Décos karakteristiske stil af undervurderet moderne glamour. Konceptet bag samlingen bringer sammen bronzeelementer og Cristalle glas til at afspejle lyset på poleret eller satinmetal, brydes gennem glas for en sensationel blanding af udstråling og ren translucens. Konceptet og de proprietære processer, der er blevet perfektioneret over tid for at opnå en sådan ekstraordinær udstråling, blev udviklet på firmaets håndværksværksted i Hampshire, hvor samlingen er produceret. Bronzeelementer, belagt og poleret til en række metalplader, er støbt i Cristalle-glas, et alternativt materiale til krystal, der er specifikt for Haute Déco: så gennemsigtigt som de reneste krystaller, men alligevel meget slidstærke, således at det ikke spåner, kan det i modsætning til glas kastes omkring metal hemmeligheden bag sin bløde glød er i poleringens mange faser, som gøres med hånden. "

Ring dem dør smykker, hvis du kan lide, simpelthen fordi de er.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar