Lav dit soveværelse pop med farverigt sengetøj

I soveværelset er der ikke meget du kan gøre for at skabe en dynamisk og sjov atmosfære. Da sengen indtager det meste af rummet, kan valg af farverigt sengetøj være en nem og smart måde at indføre farve og mønster ind i indretningen. Det ville være en hurtig og enkel måde at skabe et nyt, nyt udseende på dit soveværelse. Vi har valgt flere eksempler, der kan inspirere dig.

1. Stilfulde striber og checks.

Stripes er tidløse og altid smukke. Her har vi et moderne look med denne sætning John Lewis strøelse, der kombinerer striber med checks. De uregelmæssige strimler i varme, neutrale toner er stilfulde, men også beroligende, og de er blevet parret med en diskret check, der gør det muligt for designet at have en moderne feel.Available fra £ 30.

MoreINSPIRATION
  • Farverige esperanza strøelse med ruffede kanter
  • Stilfuld blå og hvid striped dynebetræk og sham sæt
  • Lagdelt strøelse til et hyggeligt forårssoveværelse

2. En mosaik af farver.

Dette er et dristigt mønster med et moderne og dynamisk udseende. Designet er iøjnefaldende og har geometriske udskrifter med kubistisk indflydelse. Dette er også en John Lewis-opbygning, og den indeholder et mere levende udvalg af farver, herunder toner som rød, turkis, orange, gul og pink på en hvid baggrund. Tilgængelig fra £ 40.

3. Monokromatiske striber.

For et simpelt, men stadig dristigt udseende, kan du vælge et blåt og hvidt stripe design. Det er et sted mellem afslappet og elegant, og det har også en subtil marin indflydelse. Dette særlige design tilbydes af Designers Guild, og det omfatter matchende dynebetræk og pudebetræk. De er lavet af 200 trådantal bomuld, fås i flere størrelser og sælges separat. Leveres fra £ 77.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar