Lav dine egne møbler ved hjælp af paller

Paller er lette at finde og normalt opfattes som affald. Men hvis du ved hvordan man bruger dem, kan du oprette fantastiske ting. For eksempel kan du lave dine egne møbler ved hjælp af andet end paller. Vi har tre artikler, der viser dig hvordan man laver snesevis af forskellige designs, fra opbevaringsenheder til senge, lounge stole, borde, vertikale haver og mange andre ting. Nogle mennesker har endda hele værelser lavet af paller.

Det er imponerende, hvordan noget så almindeligt som en palle kan bruges til at skabe noget som originalt og komplekst som et møbel. Ideen om at bruge paller er baseret på koncepterne eller genbrug og autokonstruktion. Det store ved det er, at du ikke behøver specialiseret viden eller at være professionel designer for at kunne lave dine egne pallemøbler. De har allerede definerede figurer, der kan være meget nyttige nogle gange. I nogle tilfælde er alt du skal gøre, placerer to paller oven på hinanden, maler dem og dit projekt er færdigt.

MoreINSPIRATION
  • Farverigt flagfarvet bord lavet af paller
  • DIY Møbelprojekter lavet af Hele Paller
  • Gendannede Paller blev til Møbler på et albansk firma kontor

Når du har gjort det, vil du ende med dit eget bord, stol, seng osv. Det vil være noget du selv har skabt, og at du kan være stolt af. Nogle gange er det ikke nok at bruge paller. Du skal også bruge nogle ekstra materialer, og du skal improvisere og være kreativ. Hvis du har brug for inspiration, kan du tjekke vores artikler og der er endda et magasin, der specialiserer sig i paller. Her finder du instruktioner om, hvordan du opretter et bestemt møbel, men du kan også tilpasse og ændre det for at gøre det mere originalt {fundet på forhånd}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar