Sådan får du dit hjem til købere

Staging dit hjem kræver perfektion. Billedkilde: Platinum Series Homes

Der er masser af typiske ting at gøre, før du noterer dit hjem til salg - rengøring, afkobling, iscenesættelse og så videre. Vi ved alle om disse oplagte opgaver, men hvad er nogle af de mindre indlysende måder at gøre dit hjem til at sælge hurtigt og skille sig ud blandt havet af salgstegn?

Her på Freshome forstår vi, at læsere ønsker nye, hjælpsomme tips - dem, der ikke allerede er klistret over internettet. Når boliger er varme, skal du prøve enhver mulig metode til at gøre dit hjem skiller sig ud - selv nogle ukonventionelle metoder.

Her er nogle gode tips til, at dit hjem skiller sig ud for potentielle købere - tips, som du måske ikke har tænkt på indtil nu. Du vil også gerne henvise til disse andre Freshome-indlæg: Hvorfor interiørdesign er vigtigt, når du noterer dit hjem og hvordan man får dit hjem til at ligne dig som ansat en indretningsarkitekt

Denne sten og cedertræ vil helt sikkert tiltrække masser af købere. Billede Kilde: JK og Sønner

Leje hjeminspektøren inden du opfører huset

Ansættelse af en hjem inspektør sker normalt af interesserede købere, der allerede har lagt et kontingenttilbud på dit hjem. Men hvis du bor i et område, hvor der er mange boliger til salg, så vil du skille sig ud, og intet får dig til at skille sig bedre ud end et tegn på din gård, der siger "Inspiceret af XXX".

Hjem shoppere vil køre forbi og se, at du allerede havde en fuld hjem inspektion gjort og reddet dem omkostningerne ved at gøre en. Købere kan ende med at ansætte deres egen inspektør bagefter, men det vil helt sikkert pique den oprindelige købers interesse.

Spørg din hjeminspektør for at vise dig de 5 eller 10 reparationer, som de mener, skal udføres, før du noterer hjemmet. Løs disse elementer, før du noterer dit hjem, og du vil være godt forud for spillet.

Kvalitet hjemme inspektører vil gå over hver tomme af dit hjem. Billedkilde: Sicora

Start din egen sociale mediekampagne for at sælge dit hjem

Ikke alle er sociale medier eksperter. Faktisk forsøger nogle af os stadig at tyde forskellen mellem hashtags og tweets.

Sociale medier kan være en stærk ting, når det kommer til at sælge dit hjem. Realtors bør gøre nogle af de sociale medier for dig via online hus ture og fotos, men der er mere, der kan gøres.

De fleste ejendomsmæglere kører ikke Facebook-kampagner, eller tweet billeder af dit hjem eller sender billeder via Linkedin, Google+ og Pinterest (nogle ekspertmæglere kan gøre det, så spørg bare). Disse online forretninger er alle fantastiske moderne måder at bringe dit hjem til flere købere.

Forestil dig, om en af ​​dine venner på Facebook delte dit 'Home for Sale'-indlæg, og det blev set af en person, der blev forelsket i dit hjem. Enhver, som ellers måske aldrig vidste, var til salg. Sådan fungerer sociale medier kampagner - du når flere mennesker med din besked!

Hvis du ikke kender forskellen mellem tweeting og texting, så måske overveje at spørge en ven om at hjælpe dig. Det er umagen værd at nå potentielt hundredvis flere mennesker end din ejendomsmægler normalt ville.

Placering af billeder af dit hjem på sociale medier kan hjælpe med at sælge hurtigere. Billedkilde: Garrison Hullinger

Tour en model hjem før du noterer dit hus

Har du nogensinde været på en rundvisning i et modelhjem? Modelhjem er som velplejede kvinder eller dyre hotelværelser; de er klassiske, moderne, men ikke overdone.

Gå på et par model hjemture og tag en kue fra indretningen. På de fleste ture vil du se luftige, åbne værelser med enkle og stilfulde møbler. Tabeller vil blive sat til middag med blomstermønster og krystalglasvarer; køkkener vil have åbne, ubesværede bordplader; Vinduer vil blive klædt i high-end gardiner; hors d'oeuvres vil blive tilbudt, og gulve vil skinne.

Disse er alle de ting, der skal replikeres i dit eget hjem - rent, stilfuldt og ryddeligt med en generisk moderne indretning, der appellerer til næsten alle. Købere elsker at se luksusinteriør, så overvej disse ideer til at bringe en luksuriøs appel til dit hjem.

Hvis du gør dette i dit hjem, vil du sikkert tiltrække flere købere - du kan endda ende med en budkrig!

Træd dit hjem ved at sætte bordet for gæsterne. Billedkilde: Vendome Press

Pak halvdelen af ​​dine tilhørigheder før du noterer dit hus

Dette virker som en masse arbejde, men at pakke op halvdelen af ​​dine husstands ejendele er en smart strategi for afkobling.

Gå gennem alle dine skabe og pakk alle tøj og sko væk, som du ikke behøver for de næste par måneder. Det samme gælder for dine køkkenskabe og bordplader - pakk alt glas og apparater, du ikke bruger hver dag. Overvej også at pakke dine personlige billeder og knick knacks, fordi disse personlige genstande virkelig afskrækker købere.

I det væsentlige skal du klippe ud alle rodene og gøre dine værelser og skabe tydeligt større ved at pakke væk de varer, du ikke bruger hver dag. Købere ønsker at se store, luftige værelser, hvor de kan forestille sig selv - ikke rode værelser fulde af andres personlige ejendele. Når dine ejendele er pakket, kan du begynde at tænke på overgangen til dit nye hjem, så læs disse 10 ting, du skal overveje, før du køber et nyt hjem i 2014

Store luftige værelser sælger hurtigt. Billedkilde: CGA-partnere

Spørg en ærlig ven til rådgivning, før du planlægger dit hjem

Nogle gange ser vi ikke vores hjem for hvad de virkelig er.Vi bemærker ikke kasserne af korn stablet oven på køleskabet, fordi det er hvor vi har lagt dem i årevis, eller hvis vi ikke mærker den store læderstol i hulen, blokerer en fantastisk udsigt over vores baggård, fordi, igen, det har været der i årevis.

Det er her en god, ærlig ven kan komme til nytte. Bed en ven om at komme gennem dit hjem og påpege alle de ting, de ser som potentielle distraktioner for købere.

Ja, du kan få din ejendomsmægler også til at gøre dette (og du burde), men når dette råd kommer fra en ven, er det meget nemmere at tage og lettere lyttet til. Tross alt er ærlig rådgivning, hvad venner er til!

At spørge en ven om hjælp til decluttering dit hjem er et smart træk. Billedkilde: Miller Wright

Vi ønsker alle at sælge vores hjem hurtigt og nå så mange købere som muligt. Her er de vigtigste punkter at tage væk: Tænk uden for boksen ved at ansætte en hjem inspektør, før du selv sætter huset på markedet; dykke ind i en social media marketing kampagne til dit hjem; tur en model hjem og efterligne sin æstetiske; har en pakke dag hvor du pakker væk halvdelen af ​​dine ejendele, og endelig har en god ærlig ven gå gennem dit hjem for at hjælpe dig med at finde ubehagelige områder af rod.

Disse metoder, sammen med alle de typiske tips til hjemmepræparation, vil helt sikkert gøre dit hjem skinnere over resten. Bortset fra hvad der er nævnt her, kan du tænke på noget andet, der får et hjem til at skille sig ud for købere?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar