Lav din egen træ gulvmåtte

Vi er alle forskellige, og de fleste af os er glade for det. Vi forsøger at gøre det endnu mere synligt ved at være originale både hjemme og offentligt. Her er en enkel måde at skelne dig fra alle andre lige fra indgangen. Hils dine gæster med denne farverige træmåtte. Du kan gøre det selv, og det er ikke engang så svært.

Dele kan fremstilles ved hjælp af enkle værktøjer, men det ville alle gå hurtigere og lettere, hvis du ville bruge en boretryk til 76 hullerne. Lad os se de trin, du skal tage for dette projekt. Først skær 1''x 2''brædder i 4 stk. Sand ansigterne og kanterne af hvert bord med sandpapir og skær dem i 9 '' lange stykker. Sand kanterne. Du bør også overveje at lave ekstra stykker, hvis du laver nogle fejl. Alle stykker skal skæres i samme længder.

MoreINSPIRATION
  • DIY Elastic Memo Board
  • DIY hængende rebhylde
  • DIY Branch Candle Holder

Efter at du har klippet og sandet alle stykkerne, skal du installere en 5/16 '' bit i en boretryk og bore huller i begge ender af hvert stykke. Før du lægger alt sammen, skal du bestemme, om du vil male din mat eller ej. Hvis det er tilfældet, skal du først påføre en frakke eller primer og lade den tørre. Sand blødgør stykkerne og påfør derefter to lag maling. Derefter skal du uddele 15 stykker og måle bredden af ​​din matta. Skær derefter gevindstænger ca. 5/8 '' længere end bredden. Indsæt en gevindstang gennem 15 stykker og hold stangen fast med tænger, mens du drejer en stopmøtrik på hver ende for at holde stangen på plads. Fortsæt derefter med at tilføje grupper på syv eller otte stykker, indtil du er færdig. Nu har du en farverig og original mat til dit hjem. Det er usædvanligt og interessant, og det vil gøre dine gæster smil lige fra indgangen. {Fundet på lowescreatives}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar