Moderne Makeup Tables Med Simple Yet Exquisite Designs

En makeup forfængelighed, undertiden omtalt som et toiletbord, er et møbel, der har en feminin og delikat kærlighed og findes normalt i soveværelser. Det sidder stille i et hjørne eller ved sengen, og det ledsages altid af et spejl. Det har normalt skuffer og en overflade til at gemme og vise ting. Det er dybest set en slags skrivebord med spejle og dens design så meget praktisk som det er smukt.

Du kan få Opalina makeupbordet i tre forskellige udgaver: med en ekstra klar, azurblå opalin eller frostet glasstruktur. Den er slank og enkel, og den kommer med en opbevaringsskuffe og et cirkulært spejl. Det kan holde en belastning på op til 40 kg, og du kan parre den med en matchende afføring eller en chic accentstol.

Maskara toiletbordet fra Porada er lille og det gør det muligt at passe selv i et lille soveværelse. Du kan placere det i et hjørne eller ved sengen, hvor det kan fordoble som natbord. Det har en marmor top og et spejl og en lille opbevaringsboks. Der er to farver til toppen og fire til rammen.

Design som denne viser bare, hvordan lignende et makeupbord er til et skrivebord. Dette er afroditabellen. Rammen er lavet af solid canaletta valnød og indeholder en side enhed med tre skuffer. Toppen er tilgængelig i træ, cuoietto, marmor eller glas og spejlet er valgfrit, hvilket gør det muligt for dette stykke at tjene et dobbelt formål.

Toner Architects skabte et elegant dressingbord kaldet Kara. Den har en uendelig form, og den ombrydes forsigtigt rundt om brugeren og indeholder opbevaringsrum på begge sider. Et udvalg af spejle af forskellig form og størrelse vises på marmorpladen. Designet er inspireret af traditionelle toiletborde.

I 2016 lavede Ren-bordebordet sin debut. Den har et slank og elegant design med en struktur lavet af canaletto valnød ledsaget af en række tilbehør, som omfatter et cirkulært spejl og et sæt opbevaringsrum, der er fastgjort til rammen. Messingdetaljerne tilføjer et sofistikeret touch til designet uden overvældende det.

Del makeup bord og del skrivebord, dette stykke kan tjene som begge takket være dets alsidige design. Det hedder Venere og blev tegnet af Carlo Colombo i 2013. Det har en træstruktur dækket af malet glas. Et roterende dobbeltspejlsspejl er fastgjort til toppen og tre laklade skuffer giver nok plads til alt.

Ideelt til små rum, har den flyttede konsol et usædvanligt asymmetrisk design. Den har kun to ben foran, mens ryggen er designet til at blive monteret flush med væggen og alligevel har den stadig et tredje ben. Det betyder at konsollen skal løses, så vælg dens placering omhyggeligt.

MoreINSPIRATION
  • Enkel og praktisk konsol skrivebord
  • Moderne Makeup Table Designs Værdige af opmærksomhed
  • Enkelt 2 skuffebord fra Bungalow 5

Denne slanke makeupbord hedder Juliette. Dens design er enkel og feminin og tilbyder en generøs top, der løfter op for at afsløre et skjult opbevaringsområde og et spejl. Der er også en skuffe til ekstra opbevaring. Top og skuffe er lavet af valnød MDF.

Chapeau er et andet alsidigt møbel, som enten kan bruges som skrivebord eller som makeupbord. Uanset hvad det er, er det stilfuldt og praktisk takket være sine to opbevaringsskuffer og det centrale opbevaringsrum i midten. Den midterste topdel foldes op for at også afsløre et spejl fastgjort til undersiden.

De fleste makeupborde har skjulte rum, som er gode, fordi de tilbyder ekstra opbevaring, og de opretholder et simpelt og dermed elegant udseende. Min skønhed er et godt eksempel. Dette er en konsol med en central fold-up klappe og et spejl inde. Det åbner et opbevaringsrum designet til at holde små ting som smykker eller makeup produkter.

Vi elsker enkelheden af ​​dette design. Dette er Lei, et multifunktionelt møbel, der kan bruges som skrivebord eller som toiletbord og i begge tilfælde er det meget praktisk og lige så elegant. Den har tre opbevaringsskuffer, hvoraf den ene er aftagelig. Der er også en foldet top sektion, som har et spejl monteret på undersiden.

Her er endnu et makeupbord, der faktisk er multifunktionelt. Du kan bruge Vel som en konsolbord til gangen eller som et toiletbord til soveværelset, men det kan også fungere som et elegant og rummagtigt skrivebord til kontoret.

Det, vi elsker mest om Venus-toiletbordet, er væskeformen og den delikate silhuet. De let afrundede kanter og sidepaneler giver det et sofistikeret og feminint udseende, der passer rigtig godt i betragtning af dets hovedfunktion.

De fleste moderne møbler stykker fokuserer på enkelhed, så det er rart at se et design, der også har en bohemisk og romantisk side. Vi taler om Tolda, som er et meget smukt makeupbord med et justerbart spejl og en legende allure.

Grace er et makeupbord designet af Carlo Colombo i 2014. Det er ikke meningen at være multifunktionelt og i stedet fokuserer det på at være yndefuld og stilfuld. Dens form er asymmetrisk og spejlet spiller en central rolle i designet af dette stykke. En enkelt skuffe på højre side sikrer tilstrækkelig opbevaring.

Dette er Iko, et konsolbord designet af Rodolfo Dordoni. Det er alsidigt og simpelt nok til at blive brugt som et skrivebord og i sin rolle som makeupbord er der udsøgt, når det parres med dette skulpturelle vægspejl.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar