Clever Basement Bar Idéer: At gøre din kælder Bar Shine

Basementer er berygtede for at være mørke små huler i et rum. Selvom det ikke er tilfældet med hver kælder, kan det være en udfordring for mange af os kælderejere at overvinde. En fantastisk strategi for at skabe et mere indbydende kælderområde er at installere en kælderbjælke. Men selv det kræver en vis kreativitet og strategi for at gøre rummet føles lyst og venligt.

Her er en flok lyse og kloge ideer til at gøre din kælderbjælke glans og blive en af ​​de foretrukne hangout-spots i dit hjem.

Tilpasset vægflaskeåbner.

Dette er et faktisk solgt produkt, men det ville være nemt at gøre det til din kælderbjælke, hvis du kan lide udseendet. Du skal blot sand og plette en 1 × 6 fyrplade, tilføje en tilpasset besked og / eller kort, og monter en flaskeåbner på brættet. Det er simpelt, men nyttigt ... og også klogt. {Fundet på scoutmob}.

Varmt træ + hvide.

Hvide subway fliser tilføjer særskilt stil til en kælder bar, og de farverige flasker er virkelig alle de "pops" af farve der er brug for her. Vi elsker barstolens industrielle stemning med den varme træbar selv. {Found on boardandvellum}.

Custom Pullout Drawers.

I denne veldesignede bardesign blev der skabt brugerdefinerede udtræk, så skufferne ville holde flasker oprejst. Justerbare skillevægge holder flaskerne vridende. Smart brug af plads! {Fundet på homebunch}.

Unik siddepladser.

Enhver form for funky, quirky eller unikke funktioner, som du smagfuldt kan indarbejde i din kælderbarplads, går langt i at skabe et lyst og munter stemning. Denne booth-stil sidde for eksempel tilføjer en venlig og unik flair til selv denne mørke kælder bar. {Fundet på crisparchitects}.

Plank Countertop til lille hjørne bar.

Hvis din kælder mangler plads til en fuld størrelse bar, kan du stadig nyde fordelene ved et barrum i din kælder med en vis kreativ planlægning. Denne mørkefarvede plank bordplade over enkle kabinetter tilføjer en luksuriøs bar føler til dette hjørne rum. {Fundet på thekitchn}.

Under-hyldebelysning.

Der er mange måder at indarbejde underbelysning i en kælderbarplads - fra det meget komplekse til det meget enkle. Du kunne hardwire belysningen i, eller du kunne installere simpel klæbrig belysning eller mange muligheder i mellem. Men du gør det, resultatet er et lysere barområde. {Fundet på francescaowings}.

Køkken-esque Kælder Bar.

Et langt skab og åbne hylder minder om et køkken mere end et kælderrum, men dette ser hyggeligt og indbydende ud. Tavle maling på bagvæggen giver klogt et personligt præg. {Fundet på magnoliahomer}.

Arcade parret med kælder Bar.

Oplyst arkadespil er helt sikkert iøjnefaldende, så det ville være en sjov og smart twist til din kælderbjælke for at holde arkaden ret tæt på. Alt det sjove i et kraftfuldt visuelt!

Man-Cave Done Right.

MoreINSPIRATION
  • Top 10 tips til at gøre en kælder føler sig lys
  • Spice Up Your Basement Bar: 17 Ideer til en smuk Bar Space
  • Mission Mulig: En Lysende Kælder

De fleste kælderere er også kældre - det vil sige, at de findes under jorden og har en tendens til at være lidt kort på naturligt lys. En smart måde at spille op på din kælder bar design er at udnytte denne hule lignende følelse - rustikke hånd, udsat (malet) mursten, og masser af rå træ gør for en ultra-kølig kælder bar. {Fundet på dustjacket}.

Unikke belysningsfunktioner.

Øen i denne kælderbar er omdrejningspunktet for hele kælderen. En rustfrit stål ø tilbage er baggrundsbelyst bag et ark af hvid plexiglas. Hvid flise omkring resten af ​​ryggen og siden skaber et sukkerrør udseende. Sjov og funky ... og meget smart. {Fundet på lancasterkitchens}.

Vin Cork Dart Board Surround.

En bar ville ikke være komplet uden en dart bord, right? Denne spiller op "bar" temaet ved at inkorporere en dart board surround lavet af vin kurver. Det ser ikke kun godt ud, men det sparer også væggen fra buler og dinger.

Lysstensoverflader.

Sten har evnen til at se rustik og varm men stadig struktureret og elegant. Denne lettonede sten på barens væg og ø kombinerer kælderen med resten af ​​det lyse kælderrum, hvilket gør det mere som en luksuriøs ferie end en kælder.

Custom Lighted Sign.

Mens du måske kunne finde et vintage-lyset tegn, der taler til dig, kan du også følge en tutorial og oprette din egen. Fordelene ved DIYing noget som dette til din kælder bar er mange, herunder at skabe den nøjagtige størrelse, form og besked, du ønsker. {Found on tealandlime}.

Lang og Lean.

Du kan virkelig klemme en bar ind i et stramt kælderrum - ligesom dette lange, lavvandede kælderrum. Smukke finish (træplankede kabinetflader, flotte hexagon backplash-fliser) gør denne bar et fokuspunkt, der forbedrer hele kælderen ... hvilket ikke er nemt, når et billardbord er i blandingen! {Found on charlieandcodesign}.

Kælder Café + Bar.

Transform vibe af en kælder bar ind i en munter café ... der sker med at bo i en kælder. Masser af god belysning ved hjælp af vægsconces, nogle lyse og lyse farver og veletænket kabinet og apparater gør dette rum til at føle sig frisk og indbydende, kælder eller nej.

Vandfald bar.

En kreativ ide er at gøre baren selv til en arkitektonisk funktion - som denne smukke vandfaldstang gør her. Lysere farver holder tingene friske også. {Fundet på eisnerdesign}.

Sammenfoldelig tekøkken.

Denne idé kunne helt sikkert overføres til en kælderbaropsætning med flotte resultater. Ønsker funktionaliteten og tilgængeligheden af ​​en kælderbjælke, men ikke udseendet af en bar i kælderen? Denne kompakte køkken / bar ide er til dig. Stilfuld armoire om dagen, kælderen bar om natten.

Hvad synes du? Hvad er dine yndlingsmåder til at oplyse et kælderrumsrum?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar