Mammoth Oak Wingchair

Dette er Mammoth stolen. På grund af dets navn, ville vi forvente, at det er lidt mere imponerende. Lænestolen er ganske slank faktisk. Selvfølgelig kan det være bare en smart strategi, der fremkalder ideen om storhed, så vi ikke kunne finde stykket så omfangsrige. Uanset hvad strategien var, er Mammoth stol overraskende slank og slank.

Lænestolen blev designet af Knut Bendik Humlevik og Rune Krøjgaard til NORR 11. Det er et håndlavet møbel og er lavet af egetræ. Det kommer faktisk i to varianter. På den ene side har vi den "Fluffy" version. Denne er en polstret model med premium stof. På den anden side er der også den "slanke" version af stolen, og denne model leveres med læderbeklædning og har et mere slank udseende.

MoreINSPIRATION
  • Den turkise rustikke Montana stol
  • Maverick stol af Birgit Hoffman
  • Den farverige Liljevalch Easy stol og sofa

Begge versioner af stolen er inspireret af mammens form. Det er selvfølgelig en meget enkel repræsentation med få konsistenser. Det har et simpelt og tidløst design inspireret af den klassiske skandinaviske designkunst, og det er også en moderne repræsentation af den klassiske vingestol. Det har et ergonomisk design, der giver maksimal komfort og dens overordnede dimensioner er 89 cm bred x 87 cm dybde x 104 cm højde. Designet er ens for begge versioner, og kun de materialer, der anvendes til polstring, er forskellige.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar