28 Mantel udsmykning ideer til en frisk pejs

Et smagfuldt designet mantel er et af de vigtigste designaspekter af et boligareal. Det er ofte det første, øjet trækkes på, når man går ind i et værelse. Ligesom resten af ​​vores hjem, er den måde, vi dekorerer vores kapper på, en direkte afspejling af vores stil.

Vil du opdatere dit mantel, men ikke sikker på hvor du skal begynde? Vi har fået nogle tips og ideer til at få dig på vej til en stilfuld skærm.

Et vigtigt element i mantel dekoration er, hvordan du balancerer dine objekter i rummet. Symmetri bringer øjet hen over mantelen, hvilket er bedre for en mere strømlinet, simpel tilgang. For boliger med en mere klassisk og konservativ æstetik er dette et populært udseende. Hvis du foretrækker en mere moderne stil, varierer højden af ​​dit tilbehør for at opnå det udseende, som bedst passer til din personlighed.

Du vil også gerne være opmærksom på skalaen, så dine sætninger ikke overvælder rummet. Spil rundt med forskellige former, teksturer og farver for at finde de rigtige proportioner. Du kan blive overrasket over, hvor meget du kan lide udseendet af en fed farvefarve eller et højt sætningsstykke.

Følg disse mantel udsmykning ideer som en vejledning om, hvordan du opretter dit nye yndlingsrum, men husk det vigtigste tip af alle: Vær tro mod din personlige stil. Brug stykker du elsker, designer du er fortrolig med og en æstetik, der passer til dit hjem. Du kan ikke gå galt!

Her er nogle mantel dekorere ideer til at hjælpe dig med at komme i gang:

1. Tilføj Greenery

Da ildsteder generelt er lavet af tunge og hårde materialer såsom mursten eller sten, kan de afveje udseendet af et rum, hvis de ikke er klædt forkert. For at bekæmpe dette, bryde op maskuliniteten af ​​en pejs med de bløde, flydende linjer af planter.

En pop af grøn supplerer en række design stilarter, mens blomsterarrangementer tilføjer en mere feminin tone. Lange græs bliver stadig mere populære som en relativt neutral og delikat plante, der tilføjer iøjnefaldende højde.

2. Få Artsy

Uanset om du er en fin kunstner eller lige som at stirre på dit yndlingsmaleri, kan et kunstdisplay være en vidunderlig tilføjelse oven på din mantel. Du kan gå til en trendy galleri væg, enten hængt over mantel eller sidder på toppen af ​​det. Alternativt kan du lave en erklæring med et enkelt stort stykke kunst, der afspejler din smag.

3. Brug spejle

Kan du ikke beslutte dig for et kunstværk? Prøv et spejl i stedet. Du kan finde dem i næsten enhver form og størrelse, uanset om du foretrækker et udsagnsspejl eller to matchende, der flanker mantelen. Et spejl hjælper også med at lyse din stue ved at afspejle lys fra et vindue. Du kan enten hænge det eller sætte det på kappen og læne det mod væggen.

4. Prøv Tech

Fladskærms-tv har gjort deres vej til vores kapper, og de er sandsynligvis her for at blive. Hvis du planlægger at lægge dit tv over dit mantel, så monteres det direkte på væggen, er det en æstetisk ren måde at gøre det på. Hvis du kan, montere det flush med væggen, så det ser mindre voluminøse ud. Alternativt kan du skjule det bag et skab.

For en mere dekorativ indstilling, prøv at indramme dit tv. Du vil stadig gerne tilføje ting til kappen selv, men sørg for at de er små og ikke rod i rummet eller bloker skærmen.

5. være sæsonbestemt

Embrace årstiderne, og ikke bare dem i slutningen af ​​året. Tilsæt friske blomster om foråret, høje græs eller skåle med langsom modenfrugt om sommeren eller vaser af tranebær som falder nærmer sig for at holde din mantelstrøm.

6. Skift det op

Mens manteludsmykning skaber et vigtigt kontaktpunkt i et opholdsstue, er det også en af ​​de nemmeste ting at skifte ud - hvad enten det er sæsonmæssigt eller med tendensen. En god måde at holde dig fra at gå ind i design fortvivlelse er at samle flere stykker til brug sammen for et nyt udseende.

For eksempel kan du blande og matche elementer som stearinlys, vaser og andre mindre dekorative genstande som inspirations hits. Skift din udsmykning så meget som du vil - ikke bare rundt i ferien!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar