Hvornår og hvor kan marmorgulve blive en elegant designfunktion

Årsagerne til, at vi i almindelighed elsker marmor så meget, er mange og indeholder detaljer som det faktum, at marmor er meget let at arbejde med og kan formales, bearbejdes og tumbles, hvilket gør det muligt at have flere anvendelser. Marmor gulve er ganske almindelige, selvom mindre populære end marmor tællere eller bordplader. Selvfølgelig passer marmorgulve ikke til enhver form for plads.

Badeværelser med marmorgulve

Hvert stykke marmor er unikt og forskelligt fra alle de andre. Udseende er tæt forbundet med typen af ​​marmor, veining og farvning samt på kvaliteten af ​​marmor og dens herkomst.

Et badeværelse med marmorgulv behøver ikke andre marmoregenskaber til at se elegant ud, selvom en matchende tæller kan se chic og stilfuld. Sørg for at understrege gulvet og undgå at dække det med masser af møbler eller inventar.

Du kan også fremhæve skønheden i dit marmorbadeværelse gulv ved at vælge møbler i en kontrastfarve og materiale som denne rige træton, der bruges her. Det kan suppleres med en marmor tæller, der matcher gulvet for samhørighed.

Afhængig af typen af ​​marmor, dens farve og veining, kan du enten vælge store gulvfliser eller til mindre, der sammen danner en mosaik med et unikt mønster. Store fliser er bedst til fremvisning af bløde og ensartede marmoråre og mønstre.

Selvom du vælger små fliser eller mosaikdesigner til dit badeværelse gulv, kan du stadig bruge marmor til at skabe et elegant og raffineret udseende, der matcher andre funktioner i rummet. Overvej lyse farver, hvis du vil gøre rummet mere stort.

Som med alle andre materialer er der både fordele og ulemper forbundet med marmorgulve. På den ene side er marmor meget raffineret og elegant og har altid unikke mønstre, men på den anden side er det også et blødt og meget absorberende materiale, hvilket betyder, at det let kan snavses og let beskadiges af sure stoffer og rengøringsmidler.

Dette er et ret interessant og usædvanligt design, der indeholder uregelmæssig formet marmor flisebelagt på omkredsen omkring karret suppleret af træ til resten af ​​gulvet. Det er en måde at afgrænse badekarområdet i tilfælde af et åbent rum badeværelse.

Stue marmorgulve

Som nævnt før er marmor et materiale, der pletter og ætser meget let, og det gør det til et dårligt valg for rum som børnens badeværelse eller køkkenet. Stuen er også en problematisk sag. Her kan et marmorgulv let beskadiges af mange ting, så sørg for at tage alt i betragtning, før du træffer en endelig beslutning.

Husk at marmorgulve skal forsegles og vedligeholdes regelmæssigt, hvis du vil have dem til at se smukke i lang tid og også holde længere. Stuen er ikke ligefrem et rum, hvor du kan lave kompromiser, så vær forberedt.

Hvis du vælger at have marmorgulv i din stue, skal du maksimere det så meget som muligt. Undgå at dække det med tæpper, tæpper, robuste møbler og andre genstande og tilbehør.

Køkkener og spisestue med marmorgulve

MoreINSPIRATION
  • Mørke trægulve, et elegant og stærkt valg for ethvert værelse i huset
  • Fabulous Gulve
  • Mørke etager: Et dramatisk og elegant detaljer, der kan tilpasses til et væld af decors

I et rum som spisestuen kan et designelement som marmor gulve vise sig at være meget velegnet i betragtning af rummets sofistikerede karakter. Du skal give op på tæppet for at udstille så meget af gulvet som muligt.

Gulvet kan blive centrum for din spisestue, hvis du for eksempel vælger en slags marmor med rig veining og udtalt farve kontraster. For at gøre det endnu mere iøjnefaldende, overvej et tilfældigt mønster som vist her.

På den anden side kan marmorgulve med bløde og delikate vener og mønstre også se meget sofistikeret og elegant, endnu mere, hvis resten af ​​indretningen er lige så stilfuld og forenklet. High-end marmor er normalt defineret af en blød og jævn farvepalet og mindre udtalte årer.

At have marmorgulv i køkkenet er vanskelig at overveje på hvor mange måder det kan blive beskadiget eller farvet. Husk at kun rense det med milde produkter og straks rense pletter fra citroner, tomater og sure stoffer generelt.

Endnu mere omhu er nødvendig, når du arbejder på marmor køkkenbord eller når du har en marmorø. Men det er værd at den ekstra pleje overvejer hvor smukt et sådant køkken ser ud.

Et dejligt match for et marmor køkkengulv er en ø og en række skabe af træ eller med en smuk lys farve og en glat finish. Du kan også spille med kontraster og tilføje en mørkfarvet bordplade til blandingen.

Træ er helt sikkert en dejlig mulighed for køkkengulve, men nogle områder er bedre med fliser. Du kan få et praktisk design, der også ser udsøgt ud ved at kombinere træ med marmorfliser på en måde, der giver dem både et kunstnerisk udseende.

Marmor entryway og hall gulve

Du kan helt sikkert give et stærkt indtryk lige fra starten med marmor gulve på indgangen. Men du bør vide, at dette ikke er ligefrem en praktisk ide, da marmor bliver farvet let og har brug for konstant vedligeholdelse.

Hvis du vil have det stilfulde blik forbundet med marmor uden ulemperne ved materialet eller den høje pris, kan du vælge porcelænfliser som et alternativ. Dette kan faktisk vise sig at være den bedste løsning for indgangen, som er et højt trafikområde.

Gangene er også høje trafikområder, men i dette tilfælde kan marmorgulve faktisk være en temmelig god mulighed. Sammenlignet med badeværelser hvor fugtigheden er høj, giver hallways ikke rigtig skadelige forhold og er et passende miljø til marmor.

Fordi marmor indeholder mineraler, bliver dets jernindhold roligt over tid, især når det udsættes for høj luftfugtighed, så det kan ikke anbefales at have marmorgulv i badeværelser og brusere. Gangene er en helt anden historie.

Walk-in closet med marmor gulve

Der er flere gode grunde til at sætte marmor på dit skabs gulv. Først og fremmest ser det ud til at være udsøgt. Desuden er det en meget alsidig og nem at arbejde med materiale og i nogle tilfælde ret overkommelige også.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar