Fancy Møbler Designs Med Marmor Tops

Marmor har så mange gode anvendelser, det er svært at sige, hvilken er den mest almindelige. Marmorfliser er meget populære, men også marmorplader bruges på væggen. Og der er også evigt stilfulde marmor bordplader. I dag fokuserer vi på møbler, der har marmorplader.

Marmor sofabord.

At have et sofabord med en marmorplade er ikke ligefrem meget almindeligt, og det er en af ​​grundene til, at disse møbler er så interessante. {Fundet på tg-studio}.

Dette runde sofabord har en elegant krom base og en marmor top. Designet er enkelt og kombinationen af ​​materialer er interessant.

Dette rektangulære sofabord har to marmorelementer. Det har en marmor top samt en matchende bundhylde. Designet er symmetrisk, simpelt men også sofistikeret. {Fundet på heliotropearchitects}.

Og taler om enkle designs, tag et kig på dette søde lille bord. Det er et miniature spisebord og er det perfekte accent stykke til at supplere denne munter stue indretning. {Fundet på caitlinwilson}.

Dette sofabord blev specialdesignet. Den ser massiv og robust ud, og marmor passer næsten perfekt til sektionen. {Fundet på greenauer}.

I betragtning af hvor simpelt og blødt denne boligindretning er, og i betragtning af de buede vinduer og døre, hvis det skulle siges, at et marmor sofabord er præcis, hvad rummet havde brug for at føle sig jordet og komplet. {Fundet på claudialujan}.

Du kan erstatte det originale glas eller træplade på et sofabord med en marmorplade som i dette tilfælde. Du ændrer helt designet. {Fundet på atelierarmbruster}.

For at skabe en afslappet og afslappet stemning, skal du vælge et sofabord, der sidder direkte på gulvet. Denne er stort set sådan en rektangulær marmorplade. {Fundet på wcarchitect}.

Det abstrakte design på gulvtæppet efterligner og mønster på sofabordet. {Fundet på raveninside}.

Marmor spiseborde.

Komplet et spisebord med en marmorplade med enkle spisestue. At fremhæve sin luksuriøse appel, kan du hænge en sofistikeret lysekrone eller vedhæng lys over bordet. {Fundet på mrmitchell}.

Hvis køkkenet og spisestuen er en del af samme åbne grundplan, kan du matche marmorpladen på bordet til bagsiden. {Found on elementalarchitecture}.

MoreINSPIRATION
  • Marble-Top Coffee Tables - Min nye besættelse
  • Rektangulært sofabord med marmorfødder
  • Sofistikeret badeværelse design, der bruger marmor til at være trendy

Fremhæv venen på marmorpladen gennem visse accentfarver såsom denne smukke blå, der fremgår af spisestueene. Eksempelvis. {Fundet på anthonywilder}.

Ved at bruge en udvalgt pall af materialer hele vejen igennem, behøver du ikke bekymre dig om et marmorebord, der ser ud af sted. {Fundet på truelinewoodworks}.

Her er et andet stilfuldt eksempel på, hvordan et marmorebord kan matche køkkenets backsplash. En fin og subtil måde at skabe et sammenhængende udseende på.

Spisebordet kan også matche bordpladen på køkkenøen. De to møbler kan endda have lignende dimensioner og former. {Found on ehrlicharchitects}.

Denne spisestue har en eklektisk indretning. Glasmosaikbehandlingen, den glamourøse lysekrone, marmorpladen og de klassiske Eames stole har hver deres egen slående karakter. {Fundet på arnalpix}.

Tapetet og accentbelysningen kombineret med den overordnede varme glød og den elegante farvepalette klarer at blødgøre den stive, kolde karakter af marmorbordet. {Fundet på urbancolony}.

Dette spisebord har ikke bare en marmorplade. Det har også en marmorbase. Det er et massivt møbel med et simpelt design, der er nemt at integrere i moderne decors. {Found on minosadesign}.

Marmor køkkenøer.

Marmor kan se luksuriøst og sofistikeret, men det kræver ikke meget vedligeholdelse. Det er derfor marbe bordplader i et køkken vil have din konstante opmærksomhed.

Blanding af en hvid marmor top med en sort base gør denne køkken ø skiller sig ud af flere grunde. Det moderne og stilfulde design er en af ​​dem.

En marmorø bordplade med en rig vene vil helt sikkert skille sig ud, så hold resten af ​​indretningen enkel.

Et alternativ ville være at matche bordpladen til gulvfliserne. Det ville være en interessant parring.

Indfør en marmorplade i et rustikt køkken, og materialets kontrast vil gøre hele indretningen skarp.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar