Marcel Wander Designet Troy og Sparkling Stole til Magis

2010, Milan International Furniture Fair er rundt om hjørnet, og som altid Magis, Italien, vil gerne gøre sin tilstedeværelse følte ved arrangementet. Med henvisning til lignende grunde bestilte Magis hjælp fra den kendte designer Marcel Wander, som vil vise sin 'Troy Chair' og 'Sparkling Chair' på arrangementet.

Magis tælleren er fuld af snoet og vendt møbler design og disse to navne fra Wander vil være specialiteterne. Den mousserende stol som navnet antyder, vil blive lavet ved hjælp af blæsestøbningsteknikken, og det vil få ben til at replikere sodavandene. Hvad Troy Chair angår, vil den have iøjnefaldende mønstre på den.

MoreINSPIRATION
  • Magis Voido Rocking Chair fortjener et rum i dit opholdsstue
  • Tepanyaki Grillbord af Troy Adams Design
  • Sparkling Bulthaup Køkken

Det første design er mere kedeligt end interessant, men det andet er virkelig cool. Jeg kan godt lide glasstolen. De buede linjer og de klumpede ben ser meget sammen sammen. Dette er ganske imponerende. Jeg ville endda lave et sæt fra disse stole til spisestuen. Det er virkelig interessant, hvordan nogen kan skabe noget så interessant og unikt uden at bringe nogen revolutionerende ideer med hensyn til form eller design. Simple ændringer betyder ofte meget.

Jeg er stadig forbløffet over dette så enkle design. Det faktum, at benene replikerer sodavandene er et meget sjovt element. Jeg er sikker på, at denne stol hurtigt ville blive centrum for opmærksomhed på værelset.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar