Marielle & Simons livlige "Citrus Pop" -værelse

For dem, der planlægger at renovere deres hjem, eller i det mindste et værelse, har vi en vis inspiration. Det er ikke let at beslutte om et tema og en ny indretning til et værelse. Det er en stor beslutning, og du bliver nødt til at holde fast i det i lang tid, så det er bedre at være en god. Indretningen skal tilpasse brugerens personlighed og præferencer. Hvis du har en sprudlende personlighed, og du vil have et godt og levende rum, så skal du kigge på Marielle & Simons "Citrus Pop" -rum.

Vi har kun billederne der repræsenterer dette særlige rum, så vi har ingen idé om, hvordan resten af ​​huset ser ud, men det er ikke vigtigt. Lad os tage et kig og se, hvad der gør dette værelse så specielt. For det første er navnet meget passende. Værelset er levende og farverigt og indretningen springer virkelig op. De anvendte farver er toner af orange, gul, pink, brun, mørk blå og nogle kombinationer.

MoreINSPIRATION
  • Orange tilbehør til hjemmet til hvert værelse i huset
  • Hvilken farve skal jeg vælge for mit værelse?
  • Turkis levende interiørdesign fra Jill Sorensen

nysgerrig. Ejere, Marielle og Simon, besluttede at skabe en lys og levende atmosfære og de valgte at gøre det ved at bruge farver. Hvad jeg virkelig kan lide om værelset er det hyggelige tæppe, der forbinder alt og hjælper med at skabe et ensartet design. Jeg kan også lide hvordan de formåede at tilføje noget kontrast ved at bruge disse kunststykker i mørkeblå. {Fundet på apartmentteraphy}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar