Marni butik interiør design i Barcelona

Marni er en italiensk modemærke grundlagt i 1994 af Consuelo Castiglioni. Det sælger produkter i 16 lande og har butikker i London, New York, Los Angeles, Beijing, Shanghai, Sydney, Moskva, Kuwait, Tokyo og, for nylig, i Barcelona. I 2011 har Marni lanceret sin nyeste flagskibsbutik i Barcelona. Det kan findes på 304 Carrer de Provença, Barcelona.

Butikken har en entré, der fører til en lille trappe. Når du kommer ned, kommer du til hovedsalget. Det er en 127 kvadratmeter plads fyldt med Marni's signaturelementer. Indretningen omfatter et stort rustfrit stål til gulv til loft. Det samme materiale findes i de rækværk, der findes på væggene. De tjener som skærmhanger til beklædningsgenstande. Samlet set er indretningen af ​​indretningen moderne og minimalistisk. Den har kun få fokuspunkter, men de er farverige og har en stærk visuel effekt.

MoreINSPIRATION
  • Spice Fashion Colorful Shop Indretningsdesign
  • Fashion GUji OSAKA Shop Indretningsdesign i Osaka
  • Ugedagsbutik indretning fra Berlin

Indgangen, såvel som facade af butikken, er også minimalistisk. Det har hængende mannequiner, klare og enkle arkitektoniske linjer og neutrale farver til baggrunden. Monotonyen er brudt af de baggrundsbelyste glasfiberdisplaykasser, der straks fanger kundens opmærksomhed. De skaber en dramatisk effekt og har et simpelt og moderne udseende. Det er et sted, hvor arkitektur og mode arbejder sammen og resulterer i en stilfuld sammensætning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar