Mary Lou Rettons luksus Houston hjem

Hver gang imellem nyder vi kig på kendte hjem. Det giver os et godt perspektiv, og det lader os forstå, at hvert hjem er unikt, og at et luksushus også kan være enkelt, afhængigt af personlige præferencer. I dag skal vi se inde i Mary Lou Rettons bolig. Hun er en amerikansk gymnast og olympisk guldmedalje, den første kvindelige gymnast fra uden for Østeuropa for at vinde den olympiske guldmedalje i Gymnastic Individual All-round konkurrence.

Beliggende i South Texas, imponerer denne bolig på mange niveauer. Ejeren besluttede at vende tilbage i West Virginia for at være tæt på hendes familie, så huset blev noteret på markedet. Mansionet måler i alt 9.000 kvadratmeter. Det er en specialbygget bolig, der har i alt 6 soveværelser og 6 badeværelser. Den stil, der blev valgt til projektet, var rustik med moderne påvirkninger. Værelserne er alle rummelige og de deler alle en meget varm og indbydende atmosfære. I tilfælde af denne fantastiske bopæl påvirker de store dimensioner ikke den indvendige indretnings hygge.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Hus på Bainbridge Island
  • Downtown Houston House af StudioMET
  • Moderne Laurel Residence i Houston, Texas

Boligen har et drømmende udseende, selv om det ikke deler den moderne eller moderne type design, som de fleste berømthedsboliger har, er denne ejendom charmerende på en unik måde. Den rustikke stil valgte giver den karakter. De udendørs terrasser er meget smukke og den farvede kalksten og grotte pool øger yderligere sin charme. Den jordiske farvepalette føjer varme til hvert rum, samtidig med at den giver en klassisk elegance.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar