Massiv Weekend Retreat Balancering Modernitet og Coziness: Casa ALD

Denne weekend tilbagetog designet og implementeret af Juan Carlos Baumgartner afSPACE Arkitekter Projiceres på et land på lidt over 1.000 kvadratmeter i Cuernavaca, Morelos, Mexico. Casa ALD består af to hovedmængder: et prisme, hvori et andet rektangulært træprisme er indlejret. Formålet med dette projekt var helt fra begyndelsen klart: At skabe et hus, hvor en balance mellem modernitet og hygge blev ramt. Derfor valgte arkitekterne at bruge få materialer for at opnå en hurtig læsning af mængderne.

Det første prisme består af en sort metalstruktur, der slutter på en synlig betonklammer. De to fronter i dette volumen er lavet af glas, som hjælper med at skabe gennemsigtighed i det indvendige område og giver en følelse af permanent at være i kontakt med naturen. Det andet volumen er en cantilevered træ kube, hvorunder en terrasse er genereret. Krav til udformningen af ​​dette projekt omfattede en swimmingpool, og arkitekterne opfyldte dem ved at skabe en og dække den med sorte venetianske fliser. På denne måde blev swimmingpoolen omdannet til et vandspejl, der afspejler huset. For dette projekt besluttede udviklingsholdet at integrere kunst i arkitektur, så de valgte værker blev en del af designet i stedet for at fungere som blotte dekorative elementer: "Med dette princip i tankerne bestilte vi en hyperrealistisk 2 x 6 m maleri af en Porsche 78; som blev anbragt i en dobbelt højde plads. Udover maleriet har Juan Carlos Baumgartner designet et vægmaleri, der fungerer både som den visuelle ende af swimmingpoolen og som forsiden af ​​husets indgang ".

Huset har fire soveværelser, en stue med dobbelt højde og et åbent køkken, som er integreret i rummet. I stueområdet hænger en moderne støbt glaskuglekroner fra loftet. Ved at bruge få, men omhyggeligt udvalgte materialer skabte vi dejlige områder, der opfyldte vores kunders forventninger. Bæredygtige designfunktioner til Casa ALD omfatter brugen af ​​genbrugsmaterialer, der er lavt i VOC-niveauer og træ fra certificerede skove. Desuden er belysningen næsten helt LED-baseret. [Billeder og oplysninger leveret via e-mail af Juan Carlos Baumgartner Architect]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar