Playful Family Home med et Lightwell på sit center

Design af boliger til familier med unge børn er altid udfordrende, men tingene bliver endnu mere komplicerede, når du vil have huset til at fungere som en kæmpe legeplads, mens du stadig arbejder for de voksne. The Mills House er en repræsentation af succesen med denne udfordring. Boligen er beliggende i Melbourne, Australien og blev afsluttet i 2015.

The Mills residence var et projekt af Austin Maynard Architects, et selskab ledet af direktører Andrew Maynard og Mark Austin, to spændende arkitekter, der har til formål at ændre Melbournes overflade og inspirere verden med deres edgy designs og koncepter.

Kort var at skabe et lyst hjem, der ville være sjovt for børnene, og det kunne også skjule rodet for at være praktisk og funktionelt for forældrene. Huset blev udformet som en udvidelse til en one-level weatherboard-terrasse, der allerede eksisterer på stedet.

Den oprindelige facade og to værelser i den eksisterende struktur blev bevaret. Der er dog ingen sondring mellem disse elementer og den nye udvidelse. Det overordnede design er sammenhængende og flydende i hele takket være brugen af ​​materialer som perforeret metal hele vejen igennem.

Perforeret metal blev brugt til at sløre barriererne mellem indendørs og udendørs, så facaden ser solid ud i solskinsdage og bliver delikat og gennemsigtig om natten. Dette materiale blev også brugt til indvendig trappe for at give det et let blonderlignende udseende og lade lyset rejse gennem, hvilket muliggør samtale mellem gulvene.

De perforerede metalvægge og -funktioner hjælper også med at styre sollys og undgå at skabe isolerede rum, der ville gøre dette lille hjem til at se endnu tinier og mindre behageligt og indbydende. Opholdsstuen har glasvægge, der tillader det at forbinde med udendørsområdet.

MoreINSPIRATION
  • Stilfuldt Barcelona familiehus
  • Canadiske familiens hjem med en have i kælderen
  • Moderne, legende og originale hjem designet af mode: lina

Udvidelsen indeholder et åbent køkken, opholdsstue og spiseplads samt to soveværelser og et badeværelse på øverste niveau. Disse rum er føjet til de eksisterende to værelser, hvoraf den ene er omdesignet og omdannet til en undersøgelse med eget badeværelse.

Fordi huset er lille, ønskede arkitekterne at undgå at fylde det med store frysere på væggene og gulvet. Deres geniale løsning var at skjule alt lagerpladsen i gulvet. Dette tillod dem at frigøre gulvplads og forlade væggene åbne og fri for rod.

De klædte også gulvet og omdannede det til en stor legetøjskasse, der gør at babyen bliver meget lettere og mindre frustrerende. Som et resultat er gulvet faktisk 1,5 fod dybt. Gulvet i hele fungerer som en legeplads for børnene og et stort opbevaringsrum til alle i huset. Det sunkne opholdsområde er rigtig hyggeligt og gør god brug af husets design og struktur.

Køkkenet er placeret på den oprindelige gulvhøjde, i modsætning til opholdsstue. Dette bringer det over legetøjskassen. Spisepladsen findes også her. Både køkkenet og spisepladsen åbner ud mod en central gård, hvor arkitekterne hedder et lightwell. Dette afsnit adskiller den oprindelige struktur fra den nye udvidelse og bringer lys inde i huset.

Området ovenpå huser soveværelserne. Hovedsoveværelset kan helt åbnes til en gang gennem skydedøre, og det gør det muligt at maksimere størrelsen ved at tilføje næsten 2 meter til gulvpladsen.

Badeværelset, selvom det ikke er stort, har et rent og frisk design. Fokuspunktet er et brugerdefineret badeværelse designet specielt til dette rum. Den er lavet af glasfiber og den er gul. Det har ingen sømme eller tilslutninger og blev designet på denne måde for nem vedligeholdelse. Badeværelset ser meget solrigt og lyst også takket være de store vinduer, der åbner op til lightwell.

The Mills House er et rigtig sjovt hjem, let at vedligeholde og optimeret til en familie med børn. Det var også et bæredygtigt projekt med passiv solvarme, højtydende isolering, solpaneler på det nye tag, en stor vandtank begravet inden for lightwell og termoruder.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar