Flyt over, tusindårsrosa. Melodramatisk lilla er her

Melodramatisk lilla tilføjer sofistikeret og visuel interesse for ethvert rum. Billede: Elad Gonen

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

Tusindårsrosa har haft sin dag. Den varme skygge dannede en række udsmykningstendenser i 2017. 2017 er forbi, og det nye år bringer varme nye nuancer. En af de hotteste er faktisk en cool, beroligende farve. Hvis du ikke allerede har været udsat for melodramatisk lilla, lad os introducere dig.

Denne farve begyndte at klatre til toppen for nylig. Navnet "melodramatiske lilla" kom ind i rampelyset i august sidste år, da Lorde trådte på det røde tæppe i en kjole af denne farve. Nu skærer den op som en skygge til fashionistas og indretningsarkitekter. Hvorfor?

Melodramatisk lilla erstatter de ungdommelige vibes i tusindårsrosa med sofistikeret og subtilitet. Mens den lyserøde var ideel til accent stykker og popper af farve, står denne chic lilla ind for neutrale og skinner, når den er omtalt i store design stykker. Lad os tage et kig på nogle måder, du kan indarbejde melodramatisk lilla i din boligindretning.

Melodramatisk lilla gård indretning

Udsmykning af dine udendørs arealer kan være udfordrende. Du vil have dem til at føle sig sjov og frisk, men du skal også overveje farver, der kan holde op, når de udsættes for elementerne. Heldigvis kan årets yndlingslilla komme til undsætning. Fordi melodramatisk lilla allerede er en blød nuance, ændrer den ikke meget, da den falder i solen. Det er en ideel farve til udendørs polstring og paraplyer.

Eller, hvis du leder efter en mere naturlig måde at indarbejde denne trendende skygge på, vokser den. Lavendel buske trives med sjældne vanding, hvilket gør dem ideelle til sorte tommelfinger og vandbevidste gartnere. Mexicansk salvie er en anden lav vedligeholdelses måde at tilføje stænk af lilla til din gård.

Denne lilla nuance klæder op på en gårdhave og bæres godt i solen. Billede: British Association of Landscape Industries

Lilla blomster holder din have frisk og overvældende med farve. Billede: Peter A. Sellar

Melodramatiske lilla gardiner

Hvis du er tiltrukket af melodramatisk lilla, men ikke vil være gift med det for evigt, skal du vende dig til dine gardiner. Skiftesæsonen er en god tid til at bytte dit vinduesbeklædning og opdatere dit hjem. Tilføj lilla gardiner til din spisestue for at give pladsen en luksuriøs stemning. Husk, lilla er farven på royalty. Den bløde håndtryk af denne draperie bytter vil gøre dit rum føles frodigt og indbydende, selvom det tilføjer en luft af sofistikeret.

Denne gardin bytte er også ideel til værelser, hvor du vil føle en følelse af ro, som et planteskole eller kontor. Hvis du føler dig frazzled sidder ved dit skrivebord, kan denne beroligende nuance hjælpe dig med at genere.

Melodramatiske lilla gardiner ser frodige og rige ud. Billede: Austin Bean Design Studio

Tilføj en følelse af ro og blødhed til ethvert rum med gardiner i denne farve. Billede: D'Apostrophe Design

Melodramatiske lilla møbler

Selvom du finder et overkommeligt møbel, er der stadig tidsinvesteringsfaktoren. Der er mange valg at overveje: form, størrelse og stof. Erklæring sofaer i levende nuancer er sjove og tilføje et bemærkelsesværdigt designelement, men vil du blive syg af farven?

Melodramatisk lilla giver et godt mellemrum mellem de samme gamle neutrale og højmætningsfarver, der kunne gå ud af stil. Den myke, men interessante farve tilføjer en kosmopolitisk touch til ethvert opholdsstue uden at overvælde rummet.

Komplet den bløde lilla nuance med neutraler for at tilføje dybde til et værelse. Billede: Amy Schwartz Interiors

Melodramatisk lilla sofa og lænestole hjælper med at skabe et varmt og beroligende rum. Billede: LA Home Photography

Melodramatisk lilla gør sit mærke på design og mode verden. Når du indarbejder det i dit hjem, vil du ikke kun være på tendens, men du arbejder også en interessant men afbalanceret skygge med opretholdelse af magt i din indretning.

Hvordan vil du bruge melodramatisk lilla i dit hjem? Lad os vide i kommentarerne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar