Sammenlægning af maskulin og feminin indretning med værdighed ... og glæde

Der er noget at sige for komfort, elegance og stabilitet i et rum, der balancerer maskulin med feminine elementer. Få af os ville være behagelige i længere tid i en alt-træ-og-læder mancave (selvom du er mand!). Ligeledes kan jeg ikke tænke på mange mennesker, der gerne ville tilbringe deres dage og nætter i en blomstrende blomstersnor og en blonder i et rum ... og jeg er selv en pige. I en nøddeskal er det vigtigt for de fleste rum at indarbejde elementer fra begge sider for at skabe et jordet, men ikke tungt rum. Her er nogle gode eksempler på feminin-maskulin balance i hjemmet indretning:

Stort, luftigt soveværelse.

En naturlig tekstureret tæppe under en falmet, en samlet neutral farvepalet af grays og browns, industrielt vedhængslys og et substantivt trækorns sidebord (kommode) kombinerer alle med at skabe en maskulin indflydelse på dette hvælvede loft. Heldigvis er nogle feminine håndtag indarbejdet i form af taffetæpper, en buet bedramme og hovedgavl og små guldrør som runde rammer og læselampe. Lush grønne fløjl kaste puder er en perfekt blanding i sig selv. Dette er et dejligt rum, både jordet og roligt.

Tucked Away Workspace.

En sienna læder osmanniske og vægmonterede gevirer udbringer en maskulin, jordisk vibe inden for denne lille krog af et rum. Møbler overalt er intet for fancy, med rene linjer og vinkler straks tilsyneladende (også en maskulin følelse). Subtile feminine berøringer her omfatter topiaryens gyldne krukke, klare lysestage sconces og cremet draperier. Den ultimative maskulin-feminin fusion i dette rum er for mig den osmanniske / bænk med sine mørke buede ben, hvilken slags blander ved første øjekast.

Badeværelse Retreat.

MoreINSPIRATION
  • Sådan indgår manlige detaljer i dit hjem indretning
  • Chic feminine bordlamper af Italamp
  • Maskulin - Mørk Lejlighed Indretningsdesign

Slående maskuline elementer er sandsynligvis de mest mærkbare komponenter i dette badeværelse, herunder solide sorte indrammede spejle, no-nonsense over-the-sink belysning og mørk forfængelighed. Det er dog ikke svært at se de feminine berøringer ... som den elegante lysekrone, der hænger over badekaret, afspejlet i spejlet. Selvom den neutrale farvepalet antydes mod maskulinitet, bringer nogle skinnende fingre en smule femininitet til rummet, som f.eks. Messing-og-glas karet sidebord og blomstergang klar glas vaser.

Sort-hvid-stue.

Daybeds er ikke typisk et "maskulin" element til et værelse, men når den dag seng er lavet af sort læder fastgjort til en farvet træramme, vil jeg sige det giver sig mere til maskulin indretning. Et blankt sort tromle vedhæng og sort babyflygel fremmer stemningen i dette rum. De mørkere elementer her er afbalanceret af hvide i vægge og lister og mantel. En feminin sofa betrukket med blegt linned og et udsmykket guldrammet spejl over pejsen hjælper med at bryde op de skarpe sort-hvide og tage den maskinkant ud af rummet samlet.

Mørk-Walled Living Space.

Her kommer igen en daglejet polstret i pinstripe grays en bestemt maskulin følelse til dette rum. Effekten blødgør måske med dagslysets glamourøse messing hardware og kanarieful stykker (for eksempel gullakeret skab og buede gardiner). De slanke vinklede linjer i sofa lampen, sidebordet, bordlampen og blomster hjælper med at diffunde nogle af de hårde kanter af de grafiske maskuline linjer.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar