The Shine Of Metal Art tilføjer Edginess og Interesse til Home Decor

Metal kunst er en fantastisk måde at tilføje krydderi til livet i din boligindretning. Det er helt dit valg, om du tilføjer metal i form af møbler, tilbehør eller som metalvægskunst, hvilket er en populær måde at indarbejde materialet på. Afhængig af din smag kan metalkunst være skinnende og prangende, farverige eller rustikke og forvitret.

Åbning til special metal kunst møbler er en fantastisk måde at lave en erklæring på og indarbejde metal i din indretning. En avant garde stykke, ligesom dette sofabord af Kinas Shi Jianmin fra Gabrielle Amman Studio. Et uventet metalstykke som dette er mere end bare et bord - det er en samtale og et metalstykke.

En moderne metal kunstbænk tjener som et godt centerpiece til ethvert rum. Denne er fra det parisiske galleri Diane de Polignac og blev oprettet af Quebec-baserede kunstner Gildas Berthelot. Snarere tan vinklet og adskilt, de bøjede linjer på bænken kan hjælpe med at blødgøre et ultramoderne rum.

Metal kunst møbler skal heller ikke være seriøse. Det rigtige stykke kan tilføje et strejf af whimsy til et rum, som det er tilfældet med disse Puddle borde af kunstneren Stefan Bishop. Vist af Christina Grajales Galleri i New York, er den lavet af solidstøbt bronze. Som et sæt dominerer de pladsen, men bare ved at bruge en ville være en sjov metal kunst accent.

Selvfølgelig behøver din smag ikke at svinge til det dramatiske, for at du kan medtage metal kunst i din indretning. Her er et unikt perforeret messing sofabord rent og foretrukket uden at være for usædvanligt.

Selvom din stil traditionelle eller konservative, metal kunst møbler stykker kan livne op dit rum. Denne traditionelle stil bænk har en metal kunst tilbage, der er super stilfuldt og ville arbejde i et rustikt rum også. Denne type metalkunst er også velegnet til en smuk gårdhytte.

Nogen gange vil du bare have et lille stykke metal, og de grupperede små borde låne lige nok nok til en ellers moderne moderne indstilling. Blandede metaller og former kommer sammen i et interessant valg til et afslappet, men moderigtigt metalbord.

At blande noget metal med træ i et moderne stykke giver ofte lige nok metal til moderne, lavtliggende værelse. Tilføjelse af en slank metallisk blok til det ellers rustikke stykke giver en smule edginess. Det er en del, der kan bruges som en spadseretur eller et sidebord.

Popperne i skinnende rose guldmetal i denne Ligne Roset stue tilføjer lige nok af det trendy metal for at holde den hvide rumstrøm uden at overdrive det. En lampe eller et bord som denne er meget som et metalstykke, der klæder dit værelse op.

Et stykke som denne stol fra Max Hetzler Galleri er mere kunst end funktionelle møbler, men det er helt sikkert et sæt metalkunst. Skulpturen har en industriel følelse og tilføjer et strejf af farve. Selv om det måske ikke er nyttigt at sidde yderligere gæster, er det helt sikkert et centralt punkt for ethvert rum.

Traktatabellen af ​​Meret Oppenheim er et godt eksempel på et funktionelt bord, der ligeledes er et metalstykke. Det lunefuldt bord har polerede kastede bronzefuglben med fuglspor på bordpladen. Målet på toppen af ​​krydsfinerbordet er guldblad. Cassina laver en seriel produktion af Oppenheims oprindelige 1939 Surrealistiske model.

Hvis du har et stort rum, kan et stort stykke metal kunst som en skulptur være et passende valg. Denne havfrue kultur er accenteret med ægte sand. Et arbejde som dette ville være perfekt til et moderne rum med en flot udsigt over havet.

MoreINSPIRATION
  • Metal Mansard Roof tilføjer loftsrum
  • Rustik boligindretning tilføjer godt slidt cachet til et værelse
  • Overraskende måder at bruge galvaniseret metalindretning i dit hjem

Hvis din smag løber mere til det abstrakte, så er metal kunst sandsynligvis et godt valg for dig. Uanset om du vælger et stykke til væggen, et bordplade eller gulvet, kan det gøre en farverig tilføjelse til dit hjem. Dette store metal kunstværk fra Peter Freeman Gallery har en industriel følelse og ville se godt ud i et minimalistisk rum.

Ordskilt og tændt metalvægskunst er meget populære lige nu. Denne samling er fra Rustic Arrow og viser en række artful stykker, Word tegn er passende for ethvert værelse, afhængigt af ordet og den stil, du vælger. Virksomheden producerer også en bred vifte af originale metalskulpturer af alle design og størrelser.

Metal skulpturer behandles ofte som metal væg kunst. Disse kunstige, flydende fugler er af koreansk kunstner Seung Mo Park. Den Brookly-baserede kunstner laver sine fantastiske skulpturer af tæt indpakket lag af aluminiumtråd bygget på glasfiberformer. Resultaterne er fantastiske.

En dagligdags genstand bliver kunst, når den manipuleres og grupperes, og omdanner den til et kunstværk. Dette værk af metalkonstruktion er baseret på den lave skje, som når den bøjes, foldes og arrangeres bliver et moderne moderne arbejde. Bedst til et industrielt eller moderne rum, det er et godt eksempel på fantasi og kreativitet.

Et andet eksempel på at skabe noget spektakulært fra en throw-away-genstand er Clare Grahams Pop Top-stol fra 2000. En klar opmærksomhed getter, dette arbejde er ikke kun metal kunst, det er en funktionel stol, der er overraskende behagelig. Graham lavede sine priser fra tæt pakket popfaner, der er vævet sammen som et tufted nålespidsrille.

Enkle metalrør skåret på bias kan virke ret kedeligt, men ikke når de kombineres og skulptureres til et moderne metalværk. Selv om det har et industrielt udseende, er det en smule mindre kant end andre metalstykker og ville være egnet til et bredere udvalg af boliger.

Halvfunktionelt bord og halv ren kunst, denne metal kunst bord fra Sydgilde Sydafrika er et spektakulært sofabord valg for et stort moderne rum.

Todd Merrill Studio viser flere stykker, der er lige dele funktionelle møbler og metal kunst. Den store lysskulptur er callegåture, af Niamh Barry. Det er en 11 fod lang, 7-fod høj stående skærm. Vist her er også et metal lunefuldt alligatorbord af Erin Sullivan. Den samtidige kunstner skaber massive støbte bronsbordstole, såsom denne flerlagede, trefodede skulptur af en alligator.

For at se på stykkerne nedenfor kan du tænke på vandstråling, men ikke sandsynligt kalligrafi. Den kinesiske kunstner Zheng Lu kombinerer de to ting i disse metalskulpturer, der ligner vandstråling. Se nærmere på, og du vil se tusindvis af kinesiske tegn, der har været laserskåret. Disse er så dejlige og fantastiske værker af metal kunst, at de ville være spektakulære i et rummeligt hvidt rum.

Metal væg kunst er et naturligt valg for mange rum, især moderne og moderne værelser. Selvom det også kan tilføje en farvefarve i nogle tilfælde, er det ofte skinnet og kunstneriske kvaliteter, som gør det til at fungere i et bestemt rum. Mange af disse stykker er også funktionelle møbler, men som enhver anden kunstdel er det kun det rigtige stykke, hvis du elsker stilen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar