Metal Leaf Walls, et fedt valg til en glamourøs indretning

Selvom de nogle gange anses for at være pretentiøse, kan rummene dekoreret med metalblad på væggene også være elegante og stilfulde, hvis resten af ​​indretningen er synkroniseret med denne særlige detalje. Væggene er en meget vigtig del af enhver indretning, men de bliver ofte forsømt. Metalplader kan dog aldrig passere ubemærket. Uanset om det kun er en accentvæg eller et helt rum indpakket i metalblad, er der måder at få det til at føle sig indbydende uden at føle sig overvældende.

Alle værelser i et hjem kan være dekoreret med metalblad. For eksempel kan du tilføje nogle gnister til dit badeværelse ved at vælge sølvbladsvægge. Sørg for, at armaturerne og møblerne passer til den stil, du er begyndt at oprette. Hvid ville være en flot farve til at komplementere væggene, da den er enkel og nem at kombinere og matche med noget.

Nogle gange kan det også være godt at fremhæve en vis detaljer i indretningen. For eksempel har dette rum metalbladsvægge, der er meget rige og iøjnefaldende alene, men det skiller sig virkelig ud i dette tilfælde, da der også er en sølvblæst pejsvæg inkluderet i indretningen. Det er dog risikabelt at vedtage sådanne påvirkninger, og det er svært at opnå den rigtige mængde gnist og dristighed.

MoreINSPIRATION
  • Maple Leaf Branch Metal Wall Art
  • Vælg Wood Accent Walls til en varm og eye-catching indretning
  • Lav et Faux Metal Leaf Centerpiece til efterår

En lignende sag er denne stue. De gyldne bladede vægge er et iøjnefaldende indretningselement og de skiller sig virkelig ud. For at understrege rigdom af dette indretningselement blev der også tilføjet et mønstret accent gardin. Denne særlige væg repræsenterer et vigtigt fokuspunkt i rummet, resten af ​​rummet fokuserer på mørkere kontrasterende toner.

Nogle gange kan en detalje som en sølvbladet mur være detalje, som et rum skal skille sig ud. For eksempel kan du tilføje et lille drama til dit badeværelse ved at vælge sølvbladerede vægge i kombination med enkle og elegante møbler og inventar. Loftet kan matche væggene for kontinuitet, eller det kan være hvidt.

Metalbladede vægge i badeværelset er en måde at ødelægge monotonen på og tilføje en smule glamour til dette rum, der ofte bliver forsømt. Løsningen er enkel og mere uhøjtidelig, end du ville tro. Væggene vil gøre det muligt for dit badeværelse at gløde, og de vil også tilføje dybde og karakter til dette rum. Sørg for, at alle de andre elementer er pænt afbalanceret.

Spisestuen er et andet rum, der kunne bruge et lille drama. I dette rum er der flere muligheder. Du kunne vælge at dække alle vægge i metalblad og vælge noget simpelt, eller du kunne kun have en accentvæg og i dette tilfælde kunne du vælge noget tekstureret af mønstret, noget der ville skille sig ud endnu mere. Prøv at integrere vinduerne og gardinerne så smidigt som muligt ind i indretningen.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5 og 6.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar