Metal opbevaringsskab til badeværelset

Det er ikke let at vælge de rigtige møbler til badet, hovedsagelig på grund af al luftfugtighed og uvenlige forhold fra det pågældende rum i huset. Så du skal være forsigtig, når du vælger hver eneste detalje. Det sværeste er at finde passende opbevaringsskabe. Det er bedre at undgå træ, fordi det ikke går rigtig godt med al luftfugtighed. Metal ville derimod være et meget godt valg.

Denne særlige metal opbevaringsskab er lavet af rå stål, hvilket gør den ekstremt holdbar og stærk. Skabet har tre faste indvendige hylder og et meget bekvemt rum nedenunder, hvor du kan placere en ekstra opbevaringsenhed eller en kurv. Dimensionerne af dette badskab er 20 "sq. x 65,5 "h. Stykket er meget nemt at montere og også meget nemt at vedligeholde. Det kan være lidt svært at flytte det rundt på grund af vægten, så det er bedre at være sikker på at du vælger den rigtige placering. Skabet har også en enkelt glasdør, der åbner på glatte metal hængsler og lukker flush.

Det er et meget simpelt men meget stærkt og elastisk møbel designet til badeværelset. Det er også et meget alsidigt stykke som det ville godt i næsten enhver form for badeværelse. Denne alsidige industrielle styrke opbevaringsskab kan være din for $ 449.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar