Design, der laver metal bord benene stjernerne af showet

Borde med metalben ser virkelig robust og holdbart ud, og de er virkelig, det er en af ​​grundene til, at de er så attraktive. Ud over den robuste konstruktion imponerer sådanne designs også på andre niveauer. Hvis vi tager kun et par minutter til at overveje alle de store borde, der har metalben, og det skiller sig ud og ser fantastisk ud, vil listen blive ret lang ganske ret hurtigt. Metal bord ben rock og du får se hvorfor i et øjeblik.

MetalWood Studio er specialiseret i at skabe møbler ud af metal og træ. Deres unikke tag på håndlavede levende kantmøbler inspirerer brugerdefinerede designs, der passer perfekt til deres indstillinger. Tag f.eks. Dette smukke bord. Det er ikke kun unikt hvad angår form, men også hvad angår anvendte materialer. Virksomheden bruger bæredygtigt træ af højeste kvalitet, og dette puster nyt liv i genvundet træ eller faldne træer, så de kan blive en særlig del af udvendige dekorationer.

Et andet navn, der ved, hvordan man får mest ud af genvundet træ og hvordan man kan kombinere det med metal for at skabe fantastiske møbler, er Mark Jupiter. Udvalget af brugerdefinerede møbler i samlingen er ganske imponerende, og et særligt iøjnefaldende stykke er dette spisebord, der har en levende kantplade lavet af træ fra et faldet træ og en rund industriel stålbase.

Der er mange forskellige indretningstyper, der kan gøre metalbordbenene til at se fantastiske ud, men for det meste er det moderne og industrielle stilarter, der gør et godt stykke arbejde. Dette er Stir Trestle bordet af Kroft. Den har underskrift afrundede ben lavet af metal og smuk, rektangulær top lavet af træ. På grund af designens enkelhed kan bordet bruges i en række forskellige indstillinger, herunder til spisning og arbejde.

The New Solo Star er et barhøjdebord med en stærk industriel atmosfære. Det kan være en vidunderlig tilføjelse til mellemrum som afslappede stuer, åbne grundplaner, kældre, bachelor pads og andre indstillinger. Dens top er lavet af akacietræ og basen er jern. Der er også en cool metalfælge rundt om kanten af ​​toppen, som forresten har en temmelig interessant form.

Dette ekstraordinære bord er designet af Barberini & Gunnell udelukkende til ammann // galleri. Det er en af ​​de bedste designs, der er en vidunderlig repræsentation af studiens unikke tag på møbler. Deres kreationer er i grænsen mellem møbler og skulptur, der kombinerer kontrastelementer og fremviser avanceret håndværk og materialernes unikke egenskaber. I dette tilfælde kombinerer designet en simpel marmorplade og en skulpturel metalbase.

Så vidt enklere design går, kan du finde dem i mange og mange forskellige former. Disse to modeller kommer fra Interni Store, et studie, der mener designs, er materialiseringen af ​​tanker. Nogle tanker er ret almindelige og fælles, men andre er virkelig specielle, og vi siger også det om mange møbeldesigner. Begge disse tabeller kombinerer massivt træplader og grafiske metalbaser, hvilket resulterer i en behagelig kontrast.

Orwadth er et spisebord med karakteristika af et klassisk stykke på trods af at det er en moderne skabelse. Det sætter sammen en tyk, massiv træplade med økologiske linjer og levende kanter og en skulpturel og enkel base med metalben i sort finish. Designet er enkelt, elegant og alsidigt, hvilket gør det velegnet til en række forskellige rumlige konfigurationer og interiørdesigntyper. Bordet er designet af Cristian Branea.

Kombinationen mellem metalbordben og træplader er ikke begrænset til spiseborde. En masse kaffeborde har også denne kombination af materialer. Faktisk er det en temmelig almindelig combo til alle typer af tabeller. Denne særlige lægger vægt på den solide top.

Det er ofte den enkleste af design der skiller sig ud mest, og det lykkes bedst at fremhæve den smukke natur af de involverede materialer. Dette spisebord er et klassisk eksempel. Både dens metalbase og dens træplade er kendetegnet ved rene og enkle linjer og ingen unødvendige detaljer.

På den anden side kræver visse stilarter mere end det, og da formularerne bliver mere indviklede, begynder de også at blive mere og mere ekspressive. På samme måde er design, som giver mere fleksibilitet og øget funktionalitet, specielle, og dette bord er et godt eksempel. Det er et bord med justerbar højde, en ønskelig funktion i mange tilfælde.

Kombinationen af ​​træ og metal er en meget velafbalanceret, så harmonisk, at du med succes kan gøre det til en del af enhver stil. For eksempel forestil dig dette ovale bord i rustikke eller traditionelle omgivelser. Det passer perfekt ind, og det samme kan også gælde for mange industrielle og moderne decors.

MoreINSPIRATION
  • Graceful Møbler Designs med klare glas ben
  • 5 enkle, men eye-catching spisebord designs
  • Metal Base Sidebord

Det er også vigtigt at opretholde balancen på andre måder og gennem andre designelementer bortset fra selve tabellen. For eksempel skal du sætte nogle stole med metalben rundt om bordet for at skabe et sammenhængende udseende eller få stolerammerne til at passe til bordets træplade.

Nogle designs kan være lidt for stilspecifikke for at passe mere end en eller to stilarter. Denne tabel er et sådant eksempel. For nogle decors er dets design perfekt, og for andre kan det være lidt for meget.Ikke desto mindre kan du altid regne med, at det er et quirky focal point for det rum, du sætter det i.

Mange gange er det de små ting, der betyder mest i en indretning eller designet af et bestemt møbeldel. Når det er sagt, nyder vi de omhyggeligt skårne vinkler af denne bords solide top og den raffinerede rude af metalbenene, der understøtter den.

Et bord, der har en interessant formet base eller en skulpturel piedestal, der understøtter dens top, behøver ikke meget andet at skille sig ud. Som et resultat er toppen normalt meget enkel. I dette særlige tilfælde. den levende kant træ er en temmelig stærk funktion.

Der skal være en god balance mellem form, finish, farve og proportionerne af bordets bund og top. Tag den her for eksempel. Den har en langstrakt, rektangulær top og en base, der delvis efterligner denne form, men på en skulpturel måde.

Kombinationen af ​​træ og metal er på ingen måde usædvanlig eller ukonventionel, især når det kommer til tabeller. Dette sofabord sætter sammen en unik formet træplade og metal hårnål ben.

I nogle tilfælde kommer skønheden fra kontraster, som den ene skyldes kombinationen mellem en poleret metalpiedestal og en massiv træplade. Toppen har et tonet udseende, der begrunder den skinnende base.

At metalbordsborde passer fint i industrielle og selv i rustikke omgivelser er ubestridelig. Du kan tydeligt se det her, hvor et lille metal- og træbord bruges i kombination med et matchende par barstole.

Der er ingen regel, der siger, hvordan man kan kombinere borde og stole. Jeg tror, ​​at hver tabel tilbyder mindst to eller tre muligheder, og flere flere kan opdages ved også at tage hensyn til andre designfunktioner i den omgivende indretning.

Når du har et spisebord med en levende kant træplade, er der få andre ting. Derfor er metalbasen, der holder toppen, så simpel og så lille interessant og iøjnefaldende ved sammenligning.

Vi nyder symmetrien etableret af matchende bord og bænk combo. Begge har live-tops og slanke metalben. Det er sådan en simpel kombination, og alligevel ser det så frisk og slående ud.

I dette særlige tilfælde er det detaljer, der betyder mest, designets geometri, mere præcist den vinklede metalbase toppet med et rektangulært træstykke.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar