Three-Story Spiral Addition giver Miami Bungalow en moderne Twist

En spiral tre-etagers beton tilføjelse designet af Christian Wassmann blev føjet til 1930'erneSun Path House i Miami Beach, Florida. Det unikke design af denne moderne bungalow blev skabt for at give rigeligt naturligt lys og udnytte solstien, da den ændrer sig i løbet af året - den buede væg på tagterrassen kortlægger solens vej på en sommersolhverv.

Der blev anvendt en overflod af materialer, herunder beton, terrazzo, Carrara marmor, valnød, aluminium og naturlig vegetation. Tilsætningen er adskilt fra hovedhuset og består af et spiseplads på stueetagen, et andet etagers soveværelse og et tagdæk på den tredje historie.

De to øverste niveauer blev designet til privatliv med både master suite og tagterrasse dækket af vinstokke. Det store soveværelse har også en konkret buet mur, der ombrydes rundt om en cirkulær seng og skjuler det åbne badeværelse bagved det. Betonvæggen strækker sig til tagdækket, komplet med betonbastu, hvor det udstråler varme og giver ly fra vinden. [Fotografi af Casey Kelbaugh og Todd Eberle]

Hvad synes du om denne tilføjelse til denne moderne bungalow?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar