Micro Apartment skjuler sin legende indretning bag skydedøre

Målet på kun 27 kvadratmeter, denne studiolejlighed fik for nylig en imponerende makeover med det formål at inspirere fremtidige designs til byområder med høj densitet. Projektet hedder "Mighty Mouse Apartment" og kan ligesom det fiktive tegneseriefigur være lille, men det pakker et stort slag.

Redesignet af mikrolejligheden blev afsluttet i 2013 af den australske arkitekt Nicholas Gurney. Beliggende i Sydney, Australien, imponerer dette sted på mere end en måde. Først og fremmest, lad os farvepaletten være enkel men fed og legende, ligesom den fiktive karakter, der inspirerede projektet. Nyanser af gul, rød og sort hjælp afgrænser mellemrummet og giver lejligheden et friskt og muntert udseende.

MoreINSPIRATION
  • Mikro lejlighed med glidemøbler og et åbent design
  • Mystisk lejlighed, der skjuler hemmelige rum bag sine hvide paneler
  • Stilfulde garderobeskabe med skydedøre, enkle og alligevel meget funktionelle

Køkkenet er sort, soveområdet er lyse rødt og der er også en gul bogreol. Både soveværelset og boghyllen forsvinder bag hvide skydedøre, når det ikke er nødvendigt. På grund af studioets reducerede dimensioner måtte arkitekten være kreativ. Glidende paneler giver adgang til forskellige områder, samtidig med at de skjuler de andre. På den måde forbliver den overordnede indretning simpel, frisk og luftig hele tiden.

Opbevaring er også skjult af skydedøre og skabe. Det sovende område er den mest interessante plads, fuld af overraskelser. Der er masser af opbevaring bag de røde paneler såvel som under sengen, og en niche i væggen tjener som natbord og åben hylde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar