Microsoft Office prototype af Studio O + A

Microsofts kontorinnovationshold står over for udfordringen med at reagere på spørgsmålet om, hvordan kontorer vil fungere og se ud i 15 år. De var nødt til at reagere på denne udfordring med et ægte design, og de skabte bygning 4. Det er en prototype, og den blev designet af studio O + A og Microsoft. Samarbejdet var slet ikke skuffende. Det var et forventet resultat, efter succesen havde firmaet med andre virksomheder som Facebook, AOL eller Dreamhost.

Bygning 4 er beliggende i Redmond, Washington. Det er her Microsoft campus er også placeret, og det er en innovativ skabelse. Det er en kontorbygning, og det viser os en version af hvordan fremtiden vil se ud. I disse kontorer vil alle samarbejde og sidde sammen. Det vil være en måde at tillade kreativitet at nå et nyt niveau, og det er et rum designet til at fremme interaktioner og koncentration. Kontoret indeholder også en række fokuspæle for mindre grupper at arbejde på deres projekter.

MoreINSPIRATION
  • Microsoft kontorbygningen fra Schweiz
  • Microsoft Pioneer Studios Office
  • Microsoft Romania Office Interior Design

Dette fremtidige kontor har også mødelokaler, rum hvor medarbejderne har mulighed for at samarbejde. Det er et område designet til både formelle og uformelle møder. Da det var en anmodning fra Microsoft, tog designerne inspiration fra virksomhedens historie og allerede eksisterende kontorer. Resultatet var et legende rum med dynamiske mønstre og fedte farver. Det er et område på 59.000 kvadratmeter opdelt i flere områder med specifikke funktioner. Der er endda et cykelværksted, hvor cykler kan lejes.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar