Microsoft Romania Office Interior Design

Det største hovedproducenter af den største softwareproducent er et stort, kreativt og meget farverigt rum. "Arbejdsrumsfordel" er, hvordan virksomheden kalder konceptet om at forsøge at fungere så meget som muligt fra en bestemt bygning. Microsoft Rumænien lejede 2.450 kvadratmeter i det sydlige tårn i byporten. Det rum kan rumme op til 190 ansatte, selvom der kun er kontorer for kun 121. Virksomheden flyttede i det nye hovedkvarter i januar 2010 og har i øjeblikket 125-130 medarbejdere.

Dette er muligt på grund af virksomhedens politik, der gør det muligt for medarbejderne også at arbejde hjemmefra eller fra kundens eller partnerens sted. En anden interessant kendsgerning er, at virksomheden forsøger at gennemføre et system, der ville kræve, at medarbejderne ændrer deres arbejdsområde så ofte som muligt. Omkring 60% af medarbejderne ændrer ofte deres arbejdsplads, mens de andre har et stabilt kontor. Hovedkvarteret har et restaurantområde, hvor medarbejderne kan spise, 16 konferencelokaler samt flere værelser kaldet "Telefon begge", hvor medarbejdere kan bruge deres telefoner uden at forstyrre de andre.

MoreINSPIRATION
  • Microsoft Office prototype af Studio O + A
  • Microsoft kontorbygningen fra Schweiz
  • Microsoft Pioneer Studios Office

Virksomheden ejer 150 parkeringspladser for såvel medarbejdere som for besøgende. Foruden Microsoft er der flere andre firmaer, der ejer kontorlokaler i samme bygning, for eksempel Autoitalia, den rumænske importør af Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ssang Yong, Maserati og Segway, samt andre virksomheder som Rompetrol, Romtelecom eller Hoffman LaRoche. {Fundet på wall-street romanian version}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar