Omfattende renovering afslører et middel århundrede juvel i Seattle

Beliggende i Seattle, Wash.,Broadmoor Residence blev for nylig opgraderet og udvidet af det kreative team påDavid Coleman Arkitektur. Åbning mod en indre have blev det L-formede midten af ​​århundredes hjem bragt tilbage til livet ved en omfattende omdannelse.

"Det oprindelige hus, der blev designet i 1956 af en fremtrædende Seattle arkitekt, blev opfattet som en fortryllende, en-etagers struktur på et pastoralt halvøareal," siger projektudviklerne. "Den oprindelige plan var temmelig tvetydig, og en 1970'ers remodel udhulede yderligere planens integritet."

"Vores mål var at afklare planen, forbedre levedygtigheden og slå sammen indre og ydre rum, hvor det er muligt," sagde de. Dette blev opnået på en række måder, herunder at tilføje vinduevægge til at slukke naturlig belysning og gøre en sømløs forbindelse med baghaven.

En rummelig åben plan trækker gæsterne ind i køkken og spiseplads. Træfinisher blandes harmonisk med moderne materialer og møbler, hvilket resulterer i et dynamisk, moderne design med en varm berøring. Hvad synes du om renoveringen af ​​dette midten af ​​århundredes hjem? [Fotografi af Steve Keating]

Har du et hjem fra midten af ​​århundrede, der har brug for en forfriskning? Gennemse vores liste over de bedste indretningsvirksomheder i Seattle.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar