Mid-Century Modern Remodel i Californien åbner for udendørs

Mid-Century Modern Remodel i Californien åbner for udendørs
Mid-Century Modern Remodel i Californien åbner for udendørs
Anonim

Beliggende i Lafayette, Californien, denne bolig ved Klopf Arkitektur er en opdatering af et moderne hus på 3.363 kvadratmeter. Bortset fra indramning og loftbrædder blev alle materialer i boligen udskiftet, men arkitekterne formåede at opretholde visuel harmoni.

"I modsætning til et ombygget køkken, et tilfældigt soveværelse og familieværelse og et ellers uensartet og generelt nedslidt midterste århundredes moderne hus, spurgte ejerne Klopf Architecture og Envision Landscape Studio for at omforme dette hus og ejendom som et flydende, sofistikeret, varm, moderne indendørs-udendørs boligareal til en familie på fem, "siger projektudviklerne.

Sløring af grænserne mellem indendørs og udendørs var det primære mål for redesignprocessen. Slutresultatet er en glat overgang fra køkkenet til spisestuen og ud på dækket.

"Klopf åbnede soveværelset med et stort skydeplade og vendte det, der engang var et stort walk-in closet, til et kontorområde med et stort skydepanel," sagde arkitekterne. "Føreren Badeværelset har høje vinduer langs en væg for at bringe lys og et stort vådrumsareal til brusebad og karbad."

Vi elsker det ensartede udseende af dette Californiske hjem. Hvad synes du om redesignet? [Fotografi af Mariko Reed]

Populært emne.