Moderne moderne Hairpin sideborde

Når du er designer, kan inspirationen komme fra hvor du mindst forventer det, som fra en hårnål. Disse sideborde er faktisk meget stilfulde. De kommer i par af to og har en fransk stil. De blev inspireret af de klassiske franske hårspidsbenborde, der har et moderne udseende i midten af ​​århundredet. Udformningen af ​​borde er meget enkel og alligevel meget charmerende.

Bordtabellerne har en træbordplade med en tilsyneladende meget indviklet form, men det har faktisk meget naturligt udseende. De er lavet af kvalitets træ og har karakteristisk tidløst design, der straks gør dem til en klassiker. De har også et moderne touch og fungerer dermed som meget alsidige møbler, der ville se smukke ud i en række forskellige decors, uanset stil. De er meget enkle og meget sarte.

Sideborde kommer i sæt af to. Træbordet er håndlavet af mesterhandlere og det gør hver enkelt af dem unik. De er helt lavet for hånd og nutidige særpræg. Der er variationer i form og detaljer, men disse er alle unikke egenskaber og ikke ufuldkommenheder. Tabellerne kan købes til specialprisen på 199,00 dollar, og deres omtrentlige dimensioner er 18 "l x 12" w x 12,25 "h til 17" h. Både toppen og bunden er unikke og de danner en meget delikat og original struktur.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar