Milo bord og bænk samling

Hvem sagde nogensinde, at børnemøbler skal være fedtede og inspireret af tegnefilm? Her er et eksempel på et meget stilfuldt og elegant møbelsæt, designet til de små. Når du først ser på det, har du en tendens til at tro, at det kun er et mindre sofabord og nogle lave bænke. Du tror absolut ikke, at det er en børnemøbler. Ikke desto mindre ser vi nu, at de små kan føle sig som voksne uden at skulle vente til de vokser op.

Denne samling er perfekt til dem, der ønsker at opretholde og elegant indretning i hele huset, men vil stadig lade deres børn nyde deres barndom og alle de aktiviteter, som denne periode indebærer. Sættet omfatter et kaffebord og to bænke. Bænken er perfekt til de små, og det kan sagsøges som et separat spisebord eller som kunstbord. Bænkene er den perfekte matchende størrelse og de deler lignende design.

Dimensionerne af bordet er 39 "w x 24" d x 18 "h og bænkene måler 30" w x 11 "d x 11" h. De to produkter sælges separat, så du kan kun vælge en bænk eller så mange som du ønsker. De er lavet af valnød eller birk og har en fineret top. Benene på både bordet og bænken er sorte og har en højglans finish. Både bordet og bænken har ikke-toksiske, lave VOC-overflader. Montering er påkrævet og kan leveres til $ 149 for bænk og $ 349 for bord.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar