Milsol eco luksus dykning resort omgivet af verdens rigeste rev

Feriestedet ligger i Raja Ampat, Indonesien, langt væk fra enhver teknologi. Beliggende så langt som 165 km til nærmeste havn. I 'Milsol Eco Resort' har du ikke telefon signal, men det vil ikke distrahere dig fra de smukke omgivelser. Bygget på en privat ø, og alle de omkringliggende øer er ubeboede. Dette giver stedet en vild følelse.

Milsol Eco Resort giver dig mulighed for at tilbringe en luksus dykkerferie omgivet af verdens rigeste rev. Eco Resort har til kunderne ni villaer, der er bygget på søjler lige over Nord-lagunen. Stedet ligner en af ​​unreality, et smukt paradis placering. Du kan også slappe af på hængekøjen, der læser en bog lige over vandet og så mange ting, du kan gøre i dette vidunderlige indonesiske sted.

MoreINSPIRATION
  • Dusit Thani Maldiverne - Et eksotisk feriested omgivet af turkisvand
  • Ayada Maldiverne luksus resort
  • Five-Star Rayavadee Resort

Hvis du er træt af støj og overbelastning i byen, er 'Milsol Eco Resort' det perfekte sted for dig. Her har du ingen støjforurening, lysforurening eller overfyldte steder. Bare de smukke omgivelser er din eneste hyrde. Dykning er den mest ekstraordinære ting, du kan gøre som din hobby. Det er smukt for os, hvordan vi kan studere så tæt på den smukke undervandsverden. Du kan sige stedet er et dykning paradis sted! En udvej, der ligner den, er skåret fra filmens verden.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar