Mini Bar Møbler til stilfulde underholdningsområder

Underholdende gæster er noget, vi alle gør og nyd, om det er fra tid til anden eller regelmæssigt. De, der sætter stor værdi på dette, designer deres hjem på en sådan måde, at underholdende gæster bliver nemme og naturlige, med et barområde og alt andet. Men i de fleste tilfælde er nogle mini bar møbler lige hvad hjemmet har brug for.

Bar kabinetter.

Marin Bar Cabinet har et smukt midten af ​​århundredes moderne design og et klassisk, elegant udseende. Den er udformet af massiv forvitret elm og tilbyder generøs opbevaring til flasker og barware. Indvendigt har den en fast og en justerbar hylde samt tre hylder til vinflasker og en opbevaringsskuffe. Leveres fra $ 700.

Steamer bar kabinet er udstyret med et elegant design inspireret af vintage stammer trunk som er blevet opdateret for at passe moderne hjem. Skabet er fremstillet af amerikansk askefaststof og finér og med en rig ibenholtsfinish og sølvfinish hardware. Det har opbevaring til flasker på indersiden af ​​dørene og tilføjelsesopbevaring og stænger inde. Tilgængelig for $ 1400.

Parker Spirits kabinet har et kompakt og simpelt design, der har to blade, der åbner sig og ekspanderer overfladen. Dette gør kabinettet ideelt til små rum. Frontdørene kan skabe et åbent serveringsområde, og sidehyllerne tilbyder opbevaring til flasker og stemware.Available for $ 400.

Line Wine Bar er designet af Nathan Yong og erklærer sit stilfulde design inspireret af 1960'ernes møbler. Det har to skuffer med læder pulls, en åben cubby og to opbevaringsholdere til stemware. Der er også opbevaring til flasker og stativene kan fjernes. Fås på stedet.

Dette modulære barstårn er et stilfuldt alternativ til indbygget kabinet, der har et design, der både er elegant og pladsbesparende. Den er lavet af mahogni og hårdttræ med en hutch, der kan holde 9 vinglas og et vinstativ, der kan holde 24 flasker. Tilgængelig for 619 dollar.

Harvey Wallbanger er en lille vægmonteret bar ideel til små værelser, men også til udendørs underholdningsområder. Det har en hængslet panel døre, der fordobles som et prep område og indvendige magneter, som holder det lukket. Inde, der er opbevaring til flasker og en indbygget hylde til glasvarer og bar udstyr. Tilgængelig for $ 429.

Bar vogne.

Det vintage-industrielle design af Harris zinc-top bar cart giver det et meget karakteristisk udseende. Den er lavet af repurposed materialer og har en rig karakter, der fanger den rustikke appel af de originale designs, der inspirerede det. Rammen er lavet af hårdttræ med en zink top. Tilgængelig for $ 1700.

MoreINSPIRATION
  • Fransk Chef's Kitchen Island med Vin Racks
  • Den Winsome Espresso Vin Butler
  • 10 Amazing Space-Save Møbler Designs Perfekt til små hjem

SAIC tonic bar cart er designet til at passe ind i hjørnet af rummet. Vognen er trekantet i form og blev udformet af klar akryl. Dette gør det ikke kun meget fleksibelt, men giver også et minimalistisk udseende, der gør det perfekt til moderne interiører. Tilgængelig for $ 509.

Underholdende gæster er nemme og sjove, når du har en chic bar vogn til at hjælpe dig. Denne har en metallisk struktur, der giver det et subtilt industrielt udseende. Guldfinishen gør, at stykket skiller sig ud og ser elegant ud. {Fundet på sohautestyle}.

Enkle træbjælke er nok den mest populære. Selv en lille sådan som denne kan være yderst praktisk. Der er masser af opbevaring både på toppen og bunden til ting som flasker, glasvarer og redskaber og tilbehør, og den hvide finish gør det muligt for vognen at se stilfuld i stort set enhver indretning.

Bakker.

Når der ikke er plads til et barskab eller endda til en lille bar vogn, kan du bare vælge en bakke i stedet. Brug den til at samle din samling fine flasker og vise dem på et sidebord eller konsolbord, hvor du end passer.

Du kan finde plads til det i køkkenet. Måske kan du lade det sidde på en hylde, på disken eller oven på mikrobølgeovnen. En bakke er en nem måde at holde alt organiseret og klar til at blive brugt, når gæsterne kommer over. {Found on corynnepless}.

Du kan holde bakken i den levende, hvilende hviler på bordet eller medieenheden. Eller måske kan du designe stuemøblerne på en sådan måde, at den indeholder opbevaring til stemware og bakken er kun en måde at holde alle flasker på ét sted, klar til at blive flyttet rundt.

DIY barer.

Når ingen af ​​ovenstående muligheder passer til dit hjem eller dine præferencer, er der endnu en mulighed du kan prøve: et DIY-projekt. For eksempel prøv at dreje en Expedit skrivebord fra Ikea til en chic bar til din stue. Brug skrivebordsforlængelsen og add-on og tilføj et underkabel stangstativstativ og vinflaskerække. {Fundet på ikeahackers}.

Eller måske vil du gerne vende din gamle bogreol i en bar. Du skal bare pynte det lidt. Sand ned stykket, prale det, male det og dekorere interiøret med indpakningspapir, tapet eller hvad du ellers vil bruge. Tilføj lagringsholdere til flasker og stemware. {Fundet på apartmenttherapy}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar