Minimalistisk og rolig blogger lejlighed i Amsterdam

Dette er en 85 kvadratmeter lille stueetagen lejlighed beliggende i Amsterdam. Lejligheden tilhører Desiree, som er en passioneret dekoratør. Hun formåede at gøre denne kolde lejlighed til et meget afslappende sted. Lejligheden er ret lille, men den har også en smuk lille have ved siden af ​​stuen. Det ligger i en bygning, der er 23 år gammel, og den sidder i et smukt område omgivet af vand og historie. Deriree elsker virkelig hendes hjem. Hun plejede at bo sammen med sine børn, men de er vokset og forlod hjemmet. Hun nyder nu selskabet med sin kat kaldet Mister Cheese. Hun finder inspiration og nye ideer til hendes hjem bare ved blot at besøge byen med sin cykel. Hun finder sig ofte lokket af et møbel eller et gammelt træ, som hun tager hjem og indarbejder i designet.

En anden inspirationsskilde er blogs, magasiner og bøger. Hun har ganske mange blade og bøger, og det er en faktor der bestemmer studiet. Hun tænkte på, hvor meget hun elsker at vise dem, når en ide poppede ind i hendes hoved. Hun tog et gammelt bord fra det lokale posthus og hun viste hendes magasiner på det.

MoreINSPIRATION
  • Minimalistisk design forvandler Amsterdam-lejlighed til roligt tilbagetog
  • Smukt og minimalistisk lejlighed design af Neopolis
  • En rolig lejlighed med et hvidt interiør og en smuk balkon

Når hun ikke dekorerer eller søger efter ideer til hendes hjem. Desiree ændrer liv. Hun arbejder som socialarbejder. Dette kombineret med hendes passion for dekoration skaber en god balance. Lad os se nærmere på hendes lejlighed.

Hele lejligheden er minimalistisk og mangler farve. Men det gør det kun mere roligt og afslappende. I stuen har Desiree installeret en masse forskellige ting. Hun fandt et fælles tema blandt forskellige objekter og besluttede at oprette en samling. Selvom Desiree er meget lidenskabelig over dette, besluttede hun ikke at tage dekoration meget alvorligt.

For hendes farver er bare maling, og de kan altid udskiftes, hvis de ikke er det du leder efter. Atmosfæren i hendes hjem er meget rolig. Det er et godt tilbagetog, et sted hvor du kan gå efter en lang og stressende dag på arbejdspladsen, hvor du kan slappe af og føle dig tryg.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar