Minimalistisk og slank mediekonsol

Mediekonsoller er meget praktiske og funktionelle. De er perfekte især i stuen. Du kan bruge en sådan konsol til at gemme alle slags artikler og elektronik og frigøre dit værelse. Denne har et minimalistisk design med et slankt og slank udseende. Faktisk hedder det endda Slim.

Dens minimalistiske design og reducerede dimensioner gør denne enhed perfekt til små rum. Konsollen er stærk og alligevel delikat, og den har også et meget alsidigt design, der gør det nemt at integrere i enhver form for indretning. Konsollen er lavet af naturstål. Det er stærkt og slidstærkt, og materialet tillader det meget slank og let udseende. Enheden er håndlavet og hvert stykke er unikt.

MoreINSPIRATION
  • Minimalistiske Eli Media Center
  • Traditionel Media Gaming Console
  • Det kompakte, stilfulde og minimalistiske slanke køkken designet af Elmar

Slim konsolbordet har en lakeret finish og en delikat og meget simpel design. Det er overordnede dimensioner er 54''w x 18''d x 24''h. Det kan købes til en pris på $ 399. Den har en meget enkel struktur, med disse stålben og slanke hylder. Toppen kan bruges til fjernsynet, f.eks. På hylderne, der kan rumme elektronik og andre lignende genstande. Den har to store faste hylder, der har en linje ind imellem, der gør det muligt at visuelt dele dem i halvdelen. Den slanke mediekonsol er elegant, slidstærk og alsidig, og det vil se vidunderligt ud i både moderne og traditionelle hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar