Diverse tv-stativdesigner til unikke stuer

TV-stativet eller, som det også kaldes, er tv-konsol en af ​​de vigtigste møbelstykker i enhver stue. Hvis det ofte tjener som omdrejningspunkt for rummets indretning. Konsolets design skal integrere sig godt i rummet og dets overordnede indretning uden at være for mainstream. Det er vigtigt at finde den rigtige stil eller kombination af stilarter, du vil bruge i denne forstand.

Hvis en kombination af rustikke og industrielle er det, du søger, skal du tjekke denne tv-stativ. Det er lavet af industrielle gasrør og fyrretræbrædder. Designet er meget simpelt og valnødfarven giver det en smuk rustik stil. Dette stykke kan laves på bestilling, eller du kan omdanne det til dit eget DIY projekt.

Og taler om DIY projekter, makeovers er ofte meget sjovt. Så hvis du vil tilføje et tv-stativ til din stue, overvej at genoprette en gammel kommode. Du kan finde en masse inspiration om dette på twotwentyone. Hvis du har en lignende kommode, kan du give den et nyt lag maling og fjerne de øverste skuffer for at omdanne dem til åbne opbevaringsrum. {Fundet på twotwentyone}.

Med lidt færdighed og lidt fritid kan du gøre vidundere. Lad os sige, at du finder et forladt møbel, der er i virkelig dårlig form, men som stadig har noget potentiale. Måske ser det ud til det stykke der er udvalgt på Idlehandsawake. Efter sminke ser det ganske fantastisk ud. Det blev en smuk tv-konsol med en masse karakter og en lang historie bag den.

Selvfølgelig føler ikke alle sig tiltrukket af industrielle eller rustikke design, og DIY-projekter er ikke sjove for os alle, så lad os også tjekke nogle mere moderne og minimalistiske tv-stativdesigner, som du kan have skræddersyet kun til dig. Hvis du vil have dit tv til vægmontering, synes dette design at tilbyde dig det ønskede udseende, mens du også leverer et stort behov for opbevaring.

På den anden side kan tv-stativet vægmonteres i lige højde og på denne måde kan tv'et sidde komfortabelt på toppen af ​​det. Et smukt og enkelt design kan også tilbyde en masse skjult opbevaring. Hvis konsollen er større end tv'et kræver, skal du bruge resten af ​​diskpladsen som et displayområde.

MoreINSPIRATION
  • Tv-stativ Vs vægmonteret. Hvilken er den bedste for dig?
  • IKEA TV Stand Designs kan du selv bygge
  • 15 Stilfuldt interiørdesign til store stuer

En anden mulighed er at vælge et fleksibelt og måske endda multifunktionelt design. Et godt eksempel er denne kombination mellem en tv-konsol, en vægenhed og en hyldebord. Alle tre funktioner findes i et enkelt stykke, tv'et gemt bag lukkede døre, når det ikke er nødvendigt.

I tilfælde af vægmonterede tv'er er en interessant ide at få den placeret inde i en lavvinkel skåret inde i væggen. Selvfølgelig eliminerer dette ikke helt behovet for en medieenhed. Placer under TV-krog og brug den til opbevaring.

At have væggen designet omkring tv'et er en god mulighed, hvis du vil have den placeret i den ideelle højde og vinkel. Du kan vælge at fremhæve hele denne sektion med spotlights og tv-konsollen kan tilbyde opbevaring, mens alt andet er rent dekorativt.

Geometriske design er ofte forbundet med moderne og moderne interiør. De er normalt iøjnefaldende uden at være for komplekse eller sofistikerede, og de giver mulighed for at skabe alle mulige interessante kombinationer. For eksempel kan en tv-stand fordobles som en bogreol og kan endda være forbundet med en pejs.

Den enkleste valgmulighed for alle er imidlertid at have fjernsynet monteret på væggen og give op på ethvert lagerplads, som en tv-konsol kan tilbyde. Dette eliminerer et møbel og giver rummet mulighed for at føle sig mere luftigt og rummeligt. Det er almindeligt, at et vægmonteret tv har en pejs lige under den.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar