DIY minimalistisk lærred kunst

Et af mine mål for fremtiden er at samle et budget stort nok til at kunne gå ind i mine yndlingsgallerier og købe kunst højre på væggen, men indtil da skal jeg finde alternative måder at dekorere mit hjem på. Jeg er sikker på at du har bemærket, at der for nylig er en stor efterspørgsel efter minimalistisk, sløret udseende. Den slags kunst, som får dig til at tænke - 'Jeg kan gøre det, måske kunne jeg male det hjemme'. Jeg må være ærlig her, jeg har længe været fristet til at få noget hvidt lærred og søge indre kunstner i mig, men det følte mig så mærkeligt at indrømme, at jeg skulle male noget. Hvis du aldrig har malet noget (måske bortset fra kunstklasser tilbage på skolen), kan det føles som at køre bil for første gang - ser let ud, men det tager et stykke tid at blive fortrolig med. Det er derfor, før du beslutter dig for at male et portræt af dine børn, prøv med et abstrakt design ved hjælp af begrænsede farver, så du får større chance for at lykkes. Det store ved abstrakte malerier er, at det bare ikke kan gå galt!

Uklarhed hjælper med at forbedre farverne samtidig med at skjule former og former, hvilket giver billedet drømmende, sindsbogende følelse. Jeg finder mig selv hovedrolle på den uskarpe kunst, og forsøger at finde ud af, hvad historien bagved er, hvilket faktisk er meget afslappende.

Confession - dette er faktisk det andet maleri, jeg lavede, jeg kunne ikke lide den første, så hvis det også sker med dig, stop ikke der. Eksperiment, få kreativitet, prøv dine evner, indtil du opretter noget, du kan lide.

Her er hvad jeg brugte:

  • stort ark papir / lærred
  • mørkblå og hvid maling
  • lille malingsrulleapplikator

Instruktioner:

MoreINSPIRATION
  • DIY Canvas Wall Art - En billig måde at tilføje kunst til dit hjem
  • Lærred maleri projekter: DIY ideer
  • Maleriske mønstre derhjemme - 10 fremragende ideer

Jeg klemte ud en dråbe mørkblå maling på et stykke papir og køre rulleapplikatoren igennem det. Så malede jeg mønsteret på det hvide ark papir. Det er vigtigt, at du starter med en dråbe maling - sådan skaber du 'drop looking' design. Påfør et par rækker af det for at fylde hele papirarket (forsøger at få dem til at overlappe på få punkter). Så gentager jeg den samme procedure med en hvid maling og anvender mønsteret oven på den mørkeblå. Sådan opnår jeg den uskarpe effekt.

Jeg ser regnfald i dette maleri, hvad er din fortolkning? Er det din slags kunst?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar