Minimalistisk bopæl i Moskva af Sergey Nasedkin

Dette smukke hus er en iøjnefaldende tilføjelse til området. Det er beliggende i Moskva, Rusland. Huset dækker et samlet areal på 210 kvadratmeter. Det var et projekt af Sergey Nasedkin, og det blev afsluttet i 2010. Faktisk blev huset meget hurtigt rejst. Det er fordi arkitekterne og klienten besluttede at anvende industrielle metoder. Dette er en proces, der ofte bruges til at designe private huse, og det giver både klienten og arkitekterne mulighed for at afslutte konstruktionen hurtigere og for at kunne nyde det nye hjem. Dette hus blev afsluttet på mindre end 4 måneder. Det blev bygget ved hjælp af flere paneler.

Hovedideen bag dette projekt var at skabe en lav bolig, der ville blande sig ind i omgivelserne og i grunden ville blive usynlig. Jeg tror det ville være lettere i løbet af resten af ​​året, når den hvide sne ikke dækker alt, der gør huset skiller sig ud.

MoreINSPIRATION
  • Fra en butik til en minimalistisk bolig
  • Moderne boligforbindelse forbinder sine omgivelser gennem et minimalistisk shell
  • Moderne bolig i Redcliffs af MAP Architects

Huset har et design minder om 30'erne og 40'erne. Det er enkelt og med en geometrisk form. Det har rene linjer og et design, der giver mulighed for privatlivets fred, samtidig med at man får en god udsigt over kvarteret. Huset er meget velisoleret, det er et af de elementer, der bedst beskriver det. Det har høje træer i baggrunden og det ser ud til at være en del af landskabet allerede. {Fundet på archdaily}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar