Minimalistisk Gottshalden House Blending With The Green Surroundings

Med udsigt over søen Zürich, i Winterthur, Schweiz, den Gottshalden House er et afslappende 3-etagers hjem, præget af et rent, ensartet design. Husets udvendige er alle dækket af træbeklædning. Beliggende i et roligt og roligt sted, væk fra byens rush, er huset, domineret af rustikke nuancer, omgivet af et smukt grønt landskab. Det maleriske hjem er designet af Rossetti + Wyss Architekten for at imødekomme kundernes forventninger. Den skarpvinklede tømmerfasade giver en stor mængde privatliv uden at omdanne det til et mørkt, dårligt oplyst hus. Det enkle, vinklede, drømmelignende hus integrerer perfekt ind i landskabet og afslører et blødt og ryddeligt interiør.

Den L-formede grundplan prale af egetræsplanklofter, indbyggede vinduer, der tilbyder indrammet udsigt over de afslappende, friske omgivelser og den uvurderlige følelse af frihed. Træ er det vigtigste materiale, der bruges til at definere interiøret: fra lofter, til gulve, til møbler - alt udmerker varme, komfort og rustikhed. Interiøret er ordentligt ventileret og oversvømmet af lys. På trods af at huset ikke er "fyldt" med for mange personlige varer, er det et indbydende og varmt hjemmemiljø. Du kan få det yderste af det i skumring, når det bare giver dig en fornemmelse af, at det gløder og udånder livet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar