Minimalistisk hus i Portugal af Manuel Aires Mateus

Så mærkeligt som det kan synes, er der sådan en ting som et hus, der ikke har vinduer, i det mindste ikke i den konventionelle betydning af udtrykket. Det er tilfældet med et minimalistisk hvidt hjem, der blev designet af Aires Mateus & Associados. Det er beliggende i Leiria, Portugal, og det ser ganske usædvanligt og spændende ud.

Men det faktum, at huset tilsyneladende ikke har nogen vinduer, er ikke engang den eneste pæne ting om dette projekt. Alle de private områder er faktisk beliggende på gadeniveau, bygget under grunden. De er organiseret omkring en gård og har adgang til private terrasser. En central tomrum samler lys og belyser mellemrummene.

MoreINSPIRATION
  • Minimalistiske Troia Hus i Portugal
  • Minimalistisk Dj hus i Portugal
  • Minimalistisk boligbyggeri i Japan

At leve under jorden er usædvanlig, og i dette tilfælde synes det største problem at være mangel på naturligt lys. Men det smarte design og fordelingen af ​​værelserne kombineret med et minimalistisk indretning gør denne detalje ubemærket.

Interiøret er lyst og luftigt, glasvægge og skillevægge, der tillader den begrænsede mængde naturligt lys at komme ind i hovedområderne. Alt er enkelt og afslappet, og det giver et meget behageligt humør. Strukturen bygget over jorden får sit lys fra en ovenlyslignende åbning, der integrerer en lille terrasse.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar