Minimalistisk hus på klipperne af Fran Silvestre Arquitectos

House on the Rocks eller "House on the Slope of a Castle" som det hedder er et moderne, minimalistisk hjem beliggende i Ayora nær Valencia. Denne familiebolig var designet til at "integrere i miljøet" og designerne var Fran Silvestre Arquitectos.

Dette hus er beliggende i et unikt landskab, resultatet af en naturlig vækst mod den fantastiske naturlige baggrund. Det er lineært, geometrisk og hvidt, et aspekt, der skaber et rent design. At være sat på et klippeagtigt bjergside havde arkitekterne en stor udfordring foran dem, og de var nødt til at integrere det i sit miljø. Huset er udtænkt som et volumen, der bruger hvid lime og en følelse af konstruktiv kontinuitet.

Arkitekterne havde tre krav fra ejerne, og disse skulle holde sig til det tilgængelige budget for at give dem privatliv og solvasket interiør. Dette tre-etagers hjem var designet med et hulrum, der fungerede som en skillevæg, og som støder op til skylighten, med meget naturligt lys kommer ind.

MoreINSPIRATION
  • Rektangulært hus i Valencia, Spanien af ​​Silvestre Arquitectos
  • Twist minimalistiske hus af Randy Brown Architects
  • Moderne minimalistisk bolig i Tokyo

Dette unikke hus er vært for en kælder i stueetagen, børns soveværelse og badeværelse på første sal og soveværelse på øverste niveau, som har en smuk udsigt over Ayora-dalen. Endvidere kan man i den sidste etage også finde et åbent køkken med opholds- og spiseplads og studie.

House on the Rocks er en fantastisk bopæl, der gør en erklæring. Det er moderne, minimalistisk og selvfølgelig unikt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar