Minimalistisk stue

Der er ikke noget som opskriften til design og arrangering af den perfekte stue, især når vi taler om minimalistiske stuer. Du kan designe en sådan stue ved blot at bruge din inspiration, smag og et par tip fra os. Men hvad er minimalistisk design trods alt? Nå er det defineret af selve navnet: det er minimalistisk. Det betyder, at du kun vil have de nødvendige ting i rummet, f.eks. Stole eller lænestole, en sofa og et sofabord. Bordet skal være nyttigt, men ikke stort, da du ikke spiser på det, men kun har kaffe eller nogle snacks, så et stort bord kan være ude af sted der.

Alt resten er valgfrit. Du kan også bruge en bogreol eller nogle bogreoler, en lækker hylde til visning af dekorationer, et stort plasma-tv og måske en plante. Det er alt. Alle møbelstykker skal være enkle, uden udsmykninger og andre ting, der kan vise dårlig smag. Det handler om enkelhed, der genererer god smag design. Den vigtigste regel her er at bruge kun det nødvendige minimum, at kun bruge en, to eller maksimale farver i designen af ​​rummet og også at holde fast i de enkle ting. Ingen blomstermønstre, forskellige formede, striber eller nogle andre vanvittige eller meget overfyldte ting.

Normalt indeholder denne slags værelse også sidste øjebliksteknologi med store tv-skærme, moderne møbler og endda dekorationerne er moderne og enkle som en vase i kun en farve og nogle spredte runde stearinlys rundt. Glas sofabord og futuristiske stole er en meget god ide. De farver, der foretrækkes for disse arrangementer er: sort, hvid, beige, en kombination af dem eller kun en varm farve som rød eller lyserød eller måske elektrisk blå, men kun hvis du kombinerer dem med ovennævnte farver.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Stue Interiør Design
  • Moderne Dagligstue Design af Circulo Muebles
  • 11 Living Design ideer til dit hjem

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar