Minimalistisk Penthouse i Israel fokuserer opmærksom på byudsigter

Denne minimalistiske penthouse i Tel Aviv, Israel, blev for nylig afsluttet afPitsou Kedem Architect. Det 5.380 kvadratmeter projekt, Hvidlag, består af to vinger forenet af en smal korridor.

Gulv til loft vinduer rammer udsigt over byen i alle retninger, hvilket gør det muligt at oversvømme lejligheden i naturligt lys om dagen. På loftet og i væggene blev der skabt forskellige former og teksturer, der tilføjede dynamik til denne all-hvide penthouse.

"Lag rene, bløde hvide synes at have taget en anden frekvens fra byens slag," sagde designerne. "Trekantede klynger fremstår som et motiv på balkons grønne mur, som er designet specielt til dette projekt." Møblerne er minimalistiske og retter opmærksomhed mod byens ekspansive udsigt.

Brugerdefinerede belysningsenheder blev integreret i designordningen. "Lange tynde strimler af lys understreger den lineære akse langs længden af ​​korridoren, og loftarmaturer, der fremstår som originale værker, supplerer de trekantede tredimensionale vægge," sagde designerne. [Fotografi af Amit Geron]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar