Minnie Mus Stol For Kids Room

Hvert barn kender Mickey Mouse og hans ven Minnie. Det er sjovt, hvordan du elsker det, når du er et barn, og når du vokser op, begynder du virkelig at hader det. Det betyder, at det er en tegneserie-serie, der kun er skabt til små børn, og voksne bør stoppe med at prøve at være børn igen. Anyway, hvis du har et lille barn, især en pige, vil du måske gerne kigge på denne dejlige stol.

Stolen er formet på en måde, der minder om Minnie Mouse. Det har endda en bue for at gøre billedet komplet. Jeg er sikker på, at hver lille pige ville elske at have det i sit værelse. Det er en meget blød barnestolsstol med bløde linjer og børnesikret design. Den har en robust ramme til holdbarhed. Stolens overordnede dimensioner er 24.75L x 19.75W x 28.0H. Hvis du og din datter lide denne stol, betyder det at du også kan lide det andet lignende stykke.

For eksempel er der også en Minnie Mouse sofa, en Minnie hvilestol, en Minnie Toddler sofa og endda en Minnie toy boks. I tilfælde af at du tænkte på, at kun piger kan drage fordel af et dejligt møbel, er der også en Mickey Mouse stol, der ligner meget på denne. På denne måde, hvis du har en lille dreng og små piger, vil de begge være tilfredse med deres egen stol og du får en komplet kollektion. Tilgængelig for 89,54 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar