Hvordan spejlet closet døre kan forbedre skønheden i dit hjem

Spejlede skabsdøre er almindeligt anvendt i mange boliger for deres praktiske. De giver dig mulighed for at spare plads ved at blive en del af møblernes design. Nøglen til et vellykket indretning er at vide, hvordan man sparer spejlet med det rigtige sted for at få mest muligt ud af et rums naturlige lys. Nogle områder rummer spejlede døre bedre end andre. Lær hvordan du bruger dette til din fordel.

Soveværelse Spejlede Garderobe Døre.

af Bowman Group Photography

af Meghan Beierle-O'Brien

At have spejlede døre for soveværelset møbler kan have fordele både i form af praktisk og stil. De vil afspejle det naturlige lys og tilføje dimension til rummet, så det bliver mere åbent, luftigt og rummeligt. Det er også nyttigt at have store spejle her, så du kan bedst vurdere dine tøj om morgenen, hvis du ikke har et påklædningsværelse eller et stort walk-in closet.

Walk-in closet design.

af Louise Bushell Photography

af Douglas Hill

MoreINSPIRATION
  • Tilføj stil og dybde til dit hjem med spejlede vægge
  • 5 måder at dekorere dine closet døre
  • Sådan gemmer du plads i dit vinterhjem

af Ema Peter Photography

af J Allen Smith Design

Den største bekymring ved design og dekoration af et walk-in closet er at indarbejde så meget lagerplads som muligt. Dette kan ofte gøre rummet føles trangt og ubehageligt. Brug spejlede døre for skabe og skabe for at lade lys blive en del af hele rummet og skabe en behagelig og luftig atmosfære. Også spejle er meget praktiske i dette særlige rum.

Badeværelse indretning.

Der er ikke noget som et badeværelse, der er for stort. Det er altid godt at forsøge at maksimere pladsen i dit badeværelse og endda forsøge at skabe en illusion af plads til en mere harmonisk indretning. Og da spejlet er et must-have, vær smart og dræb to fugle med en sten. Spejlede skabsdøre er altid en glimrende løsning.

Hall spejle.

af Rob Moroto

af Robert Canfield Photography

Uanset om du kommer eller går, føler du altid behovet for at se i spejlet bare for at sikre, at alt ser ok ud. Når det er sagt, overveje at have spejlet døre til din hall closets og skabe. På denne måde tager du hånd om dine opbevaringsbehov, og du kan være sikker på, at du altid ser perfekt ud. Dine gæster vil sætte pris på funktionen også.

Stue accent detaljer.

af Barbara Feinstein

Selv om spejle ikke er et must-have i stuen, hvem vil sige ikke til noget, der kan gøre rummet til at føle sig mere lyst og rummeligt? Jeg er sikker på, at både dig og dine gæster vil sætte pris på den måde, spejlet døre kan forbedre det samlede skønhed i dette rum og gøre det til at se mere indbydende og behageligt ud.

Vaskeri design.

af Blink Photography

Vaskerum generelt får ikke meget naturligt lys. De er normalt små rum, rent utilitaristiske. Men der er ingen regel mod stil. Brug store spejle til at dække opbevaringsområderne og for at give rummet større dimensioner. Overvej at bruge lyse farver som hvid til rummet af lignende grunde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar