Mission Mulig: En Lysende Kælder

Kælder. Ordet kan få nogle af os til at ryste, forvirre visioner af mørke, bløde rum med hårede benede skøre crawlies og uhyggelige stakke af kartonopbevaringskasser fra årtier tidligere. Sikker på, det er Halloween tid, men redd spøgelsen til din veranda. Din kælder behøver ikke at være sådan! Ikke hvis du anvender nogle tip, der letter rummet og får det til at føle sig som et faktisk levende rum ... for mennesker, ikke insekter.

Tekøkkener i en kælder er en øjeblikkelig pick-up, især dem med farvepaletter, som jeg kan lide at kalde lys-n-lyse. Cheery blomster i vaser, glas-front kabinettet, hvide søjler og en defineret buet tekøkken gulv alle arbejder sammen for at gøre dette til et venligt, brugbart rum. Selv de metalliske barstole giver en smule glans.

MoreINSPIRATION
  • Top fem anvendelser til et kælderrum
  • Top 10 tips til at gøre en kælder føler sig lys
  • Mere boligareal og mere plads til familie i en ombygget kælder

Med den høje loftede loftagtige stemning føles dette rum næppe som en kælder i det hele taget. De vandrette lameller med brede mellemrum tegner vores øjne opad for at opdage UN-kælder som synlige bjælker, malede hvide. Rummets omkreds er også malet hvidt, hvilket understreger de farverige ting at bo i rummet. Denne kælder er fuld af behagelig sidestilling.

Så hvad hvis din kælder er lille og mørk og i virkeligheden vil forblive den måde? Fremhæv disse funktioner for at omdanne rummet til en hyggelig hule ved at dekorere som det er en faktisk beboelsesplads snarere end en udstødt. Munter farver på møbler, der ligger inden for den intime omgivelser, hvor loft og vægge er malet samme mokka skygge, kommer sammen for at understrege, hvad der er naturlig lys i de øverste vinduer. Og den overdimensionerede hvide ottoman vinker!

Nogle kældre vandrer på neutrale og / eller monokromatiske farveskemaer. Dette er en af ​​dem. Box beam lofter tilføjer interesse for denne cool neutrale farvepalet ... en palette, der med sine forskellige toner og nuancer gør rummet til at virke større og lysere end det faktisk kunne være. Smagfulde tvillinger vedhængslamper i baggrundsalven fremhæver et interessant arkitektonisk element.

Et langt og ret snævert rum er typisk for mange kældre. Strategisk opdelt og identificeret (bar, billard og teater, i dette tilfælde), kan dette layout være et aktiv for at fremvise og implementere de mange funktioner i en kælder. En blanding af forsænket lys (til funktionel "usynlig" belysning) og glatte vedhængslamper giver visuel sondring til hver komponent i rummet. Lette gulve åbner kælderen op på trods af det sænket loft.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar